Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Ha megnézed, amit írt, az mind úgy van, 3 év és kuka.
Nekem sincs mellette fényképezőgép, csak ez. De attól még nevetségesen drága, és ha belenézel egy-két, 60—80 ezer ft.- os Xiaomi fórumába, látni olyan képeket, hogy nehezen magyarázható ez az ár, nincs akkora előrelépés.
Persze mindenki azt vesz amit akar, én már csak (technikai) érdekesség szintjén figyelem ezeket, ilyen összeget nem adnék értük. -
Dare2Live
félisten
"Természetesen az előre beállított és tervezett képekhez a DSLR még mindig jobb"
Szerintem fordítva. A tervezett, beállított, sok fény van nincs mozgás képeknél sírosan de jó lehet a mobil. Ott is rohadtul látszik de a legkevésbé.
Ellenben amint nem ideálisak a körülmények pl nincs elég fény elhasal. Bemozdult a gyerek vagy/és zajtenger+vízfestmény vagy/és totál kontrasztvesztés, nagyon szűk dinamika... beüt.
Ez van.A mobil nagy előnye a mindig ott van. Tényleg problémás egy nagy vázzal+obival rohangálni. De amikor magammal viszem azok a képek vannak kint a falon. És 10*15ben is ordít a difi. nem nekem. Anyós/apósnak is.
-
t72killer
titán
Az s7e-m képei elég gázak, ha a telefonnál nagyobb kijelzőre kerülnek.
#42:+1, nekem is valszleg egy oneplus 8 lesz az s7e utódja. 400€ körül volt az előd 7es black fridaykor, kb következő BF-kor fogok telefont cserélni. Az s7e már törött, akksiideje csökken, gps késik (nagyon "érdekes", a kiadáskori rommal tökéletes volt a gps).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest