Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Az ár erőltetéssel egyetértek. Én évek óta nem vagyok hajlandó "csúcs" mobilt venni 1000 euróért. Az emberek a pénztárcájukkal tudják rákényszeríteni a gyártókat az árcsökkentésre. Ezzel egyetértünk.
Viszont a kihajthatós telefon témában nem fogunk közös nevezőre jutni. Még mindig nem értem ha van két készülékem mindkettő ugyanakkora de az egyiknek mindkét felén van kijelző amit kihajtva kapok egy 2x akkora egybefüggő kijelzőt akkor az hogyan ne lenne jobb opció... most az árat mint tényezőt hagyjuk ki mert az évek alatt majd úgyis csökkenni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Padavan firmware
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest