- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mondjuk én próbálok ha lehet kb. hangtalan konfigokat összerakni, de ha nem zavar a hangos hűtés szerintem még akkor sem biztos, hogy ez elbírná.
Igazából nem venti kérdése.Gondolj bele: 6cm-es hely, ebbe jó ha 4-4.5cm magas hűtés befér. És ami a lényeg: ekkora "légtér" lesz a hűtésre. Egy 65W-os APU-s teljes konfigra felvesz terhelve 80-90W-ot, erősen alulfeszelve 60W. Egy 95W TPD-s 120W körül. Ezt ekkora helyre bezárva semmivel nem lehet lehűteni, nem tudod elvezetni a hőt. Ha ki is vezeted a házból a hőt, gyanítom a 6cm magas hely arra utal, hogy egy szűk polcban lenne a ház: onnan sem tudnád elvezetni a hőt. Sajnos vannak a fizikának is korlátai.
De lehet, hogy rosszul gondolom a kialakítást...
Most kb. ez van előttem gondolatban. Egy ilyen nagyságú, magasságú ház... és ekörül egy szűk, nem szellőző, 3/4-ig zárt polc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged