Új hozzászólás Aktív témák

• máyköl
    veterán
    válasz punk17 üzenetére #63

Nem tudod kedvedre formálgatni a rendszert?
    Erre találták ki a JB -t. Cydia -t felteszed, millió témát, widgetet, programot, stb. tudsz rátenni. Múltkor rátettem egy androidos témát, teljes egészében androiddá átváltoztatta a telefont, de inkább letöröltem, hülyén nézett ki az iPhonon, android téma. De miért ne lehetne formálgatni a rendszert?

A launcher ocsmány. Ez szubjektív vélemény. Szerintem gyönyörű, és több android fan szerint is az.

1db. menü az egész? Ezt nem értem...

Agyonhypeolt az egész. Ez tény, én nem is ezért veszem. De szerinted a Samsung nem hypeol ezerrel? Marketing tesó, marketing!

iTunes -ot bevallom én sem szeretem. Sok jó és hasznos dolgot rejt, de meg lehet szeretni, valaki annyira hozzászokott, hogy mikor még androidra váltott, akkor is az iTunest használta mint zenelejátszót.

Áráról ne is beszéljünk? Miért? Egy 4S annyiba kerül mint egy SGSII, ráadásul a 4S sokkal frissebb telefon. Az Apple cuccok pedig tartják az értéküket, fél év múlva is annyiba fognak kerülni, mint most.

Gondolt át ezt még egyszer. Nem az androidot szidom, mert én is valahol megszerettem az utóbbi időben, szimpatizálok az SGSII -vel is, de az ilyen fanboy dumáktól frászt kapok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés