Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel sajnos mind tisztában vagyok, ugyanakkor eleve azzal, hogy a Google keresőjét használom, vagy akár van otthon egy Windows gép, már eleve szivárogtatok Amerikába. De a legfontosabb, hogy a legtöbb nagyobb oldal, eleve a Cloudflare MiTM szolgáltatásait veszi igénybe, ami miatt én se vagyok kifejezetten boldog, de az tény, hogy a legtöbb napi szinten látogatott webalkalmazásom valamilyen szinten függ a Cloudflare szerverektől. Így eleve túl sokat tudhat rólam a cég, nem is beszélve arról, hogy nem is nagyon van gyorsabb DNS most a piacon, így nagyon sokan kezdték el használni.
Számomra tehát logikus lépésnek tűnt hogy jobban megbízom egy olyan cég termékében, aki erre van kiélezve és nem pedig egy kitudjamilyen DNS szerverre szorulok, amely biztos vagyok benne, hogy szintén logol minden kérést. Az adatokat pedig Cloudflarenél sem adhatják ki külső cégeknek marketing céljából, és ez az, amit szerettem volna elkerülni. Ha már Cloudflare DNS-t használok, minek adjam még ki az ISP-nek is magam. Nem egy példa volt rá, hogy a Telekom esetében történtek adatszivárgások és ott már a jog sem segít, ha mindenem közzé van téve. Így csak az Amerika nevű bűnszövetkezet láthat bele a DNS forgalmamba, amelyet tudtommal szintén szigorúbban kell kezelniük, hiszen tisztában vannak európaiságommal, ezáltal bizonyos szabályokat kötelesek betartani.Alternatívát pedig nem nagyon találtam sajnos titkosítva, a SecureDNS kivételével.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo DNS. Egyidős protokoll a ma létező internettel, ami annak idején azért jött létre, hogy ne hosszú számsorokból álló IP...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest