Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
NAS-ra ubuntu server-t telepitettem, szamomra nagyon bevalt eddig.
Tamogatott rendszernek tartom, mivel ott van mogotte a Canonical, azt gondolom nem kell felnem a felbehagyott megunt csomagoktol, mint amit az Arch eseten emlitesz.
A snap-et a microk8s feltelepitesere hasznaltam, szerintem jo dolog, marmint egyszeru, jol elszeparalja a fuggosegeket, nem akadnak ossze a dolgok, kevesbe pro felhasznaloknak tokeletes.
Eddig barmit szerettem volna elerni a rendszerben, mindenre talaltam kismillio leirast a neten, ez megint pluszpont.
A systemd kifejezetten tetszik, robosztus rendszernek talalom, egyszeruen kezelheto, a journald-vel egyutt tokeletes szamomra.
Probakepp egy Win10 VM-et is sikerult felhuzni ala (KVM), SPICE-os eleressel, virtio driver-ekkel.
Sikerult atallnom BTRFS fajlrendszerre viszonylag egyszeruen.Abszolut pozitiv elmenyeim vannak a rendszerrel kapcsolatban.
GUI-t nem tudom velemenyezni, nem hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest