- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumi1980
tag
Én tegnap kaptam a következő emailt:
Szia! Te már tagja Magyarország legnagyobb közösségi oldalának? Ha még nem akkor van egy jó hírem, az ünnepekre való tekintettel a mai napon kinyitottuk a regisztrációt! Nincs más teendőd, minthogy küldd el SMS-ben " *** " szöveget a " 06 90 643 643 " -as telefonszámra. FIGYELEM! Az SMS díja bruttó 500 Ft! Válasz SMS-ben minden információt megkapsz! További kellemes hosszú hétvégét!
Feladó: nCore ncore@ncore.cc
Kamu lehet? A feladó valódinak tűnik, az SMS díja is passzol a telefonszámhoz..
-
Generik
csendes tag
Akkor ez a narancsFm enCore meghívó egy ujabb lehuzásos kamu oldal.
Nem értem hogy engedhetik müködni.Gondolom azért jött létre hogy kihasználja a szerencsétleneket
akik kint vannak és arra várnak hogy valamilyen úton bejuthassanak az enCore oldalra habzsi dőzsizni az ingyen zene illetve filmletöltésre.Hát az ember sok mindent megtesz hogy fincsi falatokhoz jusson.
És ezt a csalók rögtön ki is használják.Szerintem ez így volt ,van és még lessz is.
-
Generik
csendes tag
válasz
dízelracer #44 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem ,te is vetél már ilyen meghívót?
Mert én nem.
-
Generik
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Azt szeretném megérdeklődni mennyi a valós alapja ennek a regisztrációnak?
Írtam az nCore-nak hogy küldjenek meghívót ,proba képpen.
narancsfmők köldtek egy válasz mailt.
Helló!
Köszönjük érdeklődésedet az nCore meghívókkal kapcsolatosan.
nCore meghívót 3000 Ft-ért tudunk küldeni, ami egy remek ár a jelenlegi piacon, hiszen egyesek tízezreket kérnek érte. Fizetni lehetséges banki átutalással (bankszámla hiányában Postán vagy bármelyik bankba személyesen befáradva - ebben az esetben is a bankszámlaszámomra kell befizetned). Külföldi ügyfeleink is tudnak fizetni legegyszerűbben a Moneybookers-es (Skrill) fizetéssel (ugyanúgy működik, mint a PayPal), de átutalással is lehetséges.
Megbízhatóságunkat igazolja az a tény, hogy Magyarország legnagyobb torrentes fórumán van banner hirdetésünk, kiemelt fórum témánk van, amelyben a nevünk alatt megtalálható az, hogy megbízhatóak vagyunk. Ezt a státuszt eddig csak mi érdemeltük ki! Az SMS-es csalókkal ne foglalkozz, rajtuk keresztül sosem leszel nCore tag, csak csomó pénzzel le fognak húzni!
Gondolj a Karácsonyra, és vásárolj szeretteidnek is meghívót, kedvezményes áron! Ugyanis több meghívó vásárlása esetén jelentős engedményeket adunk: minél többet vásárolsz, annál több kedvezményt kapsz!
Amennyiben érdekel, vagy bármilyen további kérdésed volna az nCore-ral kapcsolatban, bátran tedd fel!
Üdvözlettel:
Narancs FM Team -
Chamea2
tag
Háát, elég nehéz úgy bemenni a rendőrőrsre, hogy "warezolni akartam, befizettem egy torrentoldal használatára és a befizetett pénzemért nem kaptam semmit". Nem csoda, hogy kevesen mennek be, mert azért ilyenért elég húzós feljelentést tenni, tudvalevőleg, hogy a torrent az eleve jogsértő a feltöltés miatt és mint tudjuk, azért fizetett be mindenki, hogy szabadon letölthető shareware programokat és linuxokat cserélgessen
-
lacos001
senior tag
Aki esetleg küldött,és észre is vette,hogy beszopta,netán,még fel is emeli magát a kanapéról,besétál a legközelebbi őrsre,hogy ez és ez történt,lenne nekik teendőjük?
-
zoo8800
veterán
válasz
dízelracer #35 üzenetére
Még a csalás sem biztos, hiszen az SMS áráért regisztrálhattál az ncore.mobi-ra.
szerk.
ja hogy még a .mobi-ra, a kamu oldalra se ment a regisztráció.
Akkor csalás. -
yanoman
csendes tag
Sziasztok! Elvileg ezt a emeltdíjas sms szolgáltatónál kellene bejelenteni,amelyiknél van, és akkor a jutalékát sem kapná meg, hiszen még ha az egész oldal csalás, akkor is 60 forintnak van feltüntetve az 1600+áfás sms, és ezt elég szigorúan veszik.
-
dízelracer
őstag
"mondjuk az sem lehet túl művelt(illetve 100-as) ember, aki ezt az oldalt létrehozta(mondhatni ő őrült és nem lenne szabadon, az emberek között semmi keresnivalója sem)."
Az a faszi nem őrült hanem egy zseni. Kár, hogy nem nekem jutott ez az egész az eszembe. Gondolj bele mennyi kis 16éves vérpistike dobott sms-t. Csalás? Az. Lehúzás? Az. De ilyen módon lehúzni csak a szerencsétlen lúzereket lehet. Egy csomó ember szépen elküldte az emelt díjas sms-t ész nélkül, hogy fú de jó ncore regisztráció. Aztán meg jött a pofára esés. Lusták voltak utánajárni, hogy miről is van szó. Így jártak. Én személy szerint hangosan röhögök az összes ilyen palimadáron. Baromira nem sajnálom egyiket sem.
-
Chamea2
tag
válasz
dízelracer #33 üzenetére
Ez egy dolog, de mondjuk az sem lehet túl művelt(illetve 100-as) ember, aki ezt az oldalt létrehozta(mondhatni ő őrült és nem lenne szabadon, az emberek között semmi keresnivalója sem). Egy normális, épp elméjű ember nem másolná be ezt is: "We DO NOT sell invites on any kind of sites like Facebook/Google+/Twitter/etc." - forrás hxxp://ncore.mobi
Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy valaki nem ért dolgokhoz(nem tagja egy torrentoldalnak sem ő, sem rokona), még nem biztos, hogy hülye, ha valaki hülye is, akkor súlyosbító körülménynek kell(ene) lennie a megkárosításának(sajnos ezzel a véleménnyel itt vagyok teljesen egyedül). Nem tudom, hogyha Magyarország egy jogállam(állítólag) és működik jó pár kormányhivatal(állam) által adókból fizetett szervezet, amit úgy hívnak, hogy nyomozóhatóság illetve úgy, hogy Nemzeti Adó és Vámhivatal(röviden NAV), akkor ezek a szervezetek miért nézik ölbe tett kézzel ezt az egészet és miért röhögnek ők is ezeken az állítólagos hülyéken illetve pontosan miért nem ítélik el ezeknek a pondróknak a munkásságát(lehet, hogy nem így van, de ha elítélik, akkor meg miért nem tesznek ellene valamit?)? Kíváncsi lennék mondjuk pár rendőr véleményére is, hogy nekik mi az álláspontjuk erről.
Természetesen a fent leírtak saját vélemények, nem tükröznek hivatalos állásfoglalást illetve véleményt, hivatalosnak megjelölve semmiképp nem publikálhatók.
-
Chamea2
tag
Nagyon szomorú. Ez is hűen tükrözi a rendőrség tökéletes hozzáállását:
LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
LINK5Ideje lenne nem a torrent szerverek felesleges lefoglalásával foglalkozni, hanem ezeknek a koszos kotroványos kolérás csalóknak a gépét elkobozni azon a jogcímen, hogy bűncselekményt követtek el vele és akkor megoldódna minden gond. Érdekes, a szervereket általában évente elviszik a vadregényesbe a sünök, a csalók száma meg rohamosan emelkedik és már nem lehet normálisan elmenni egy szórakozóhelyre sem, mert mindenféle aranyos leányzó megeteti magát, mert elköltötte a pénzét is hajlakkra és kajára már nem jut neki(majd lehúz valakit ott). Valakik már találtak egy bizonyos szívatási módszert erre, bár az sem a legjobb megoldás: LINK. Ideje lenne már a csalókat is ritkítani, mert rendkívül sok van már belőlük és a PH! lapcsaládjait is rohadtul ellepték.
Hiába tesz feljelentést, mert nem úgy állnak hozzá, 1 héten belül megküldik a lesz*rom papírt". Nem foglalkoznak vele, ezért van ennyi ingyenélő és ezért mennek csődbe cégek is.
Nem itt kellene az önkénteseknek jeleznie a "moderátort keresek az apróhirdetéshez" és a "jelentsd a csalókat és az üzletrontókat" illetve az "akivel jó vigyázni üzletelés során" topic-oba, hanem talán a rendőrségnek kellene a csalót bilincsbe rakni és elvinni, mert pl. d*mperke és társai jelentéseivel csak annyit lehet elérni, hogy egyszer valaki bekopogtat hozzájuk és jól megveri, mást nem. Veszélyes így önkénteskedni, miért nem a rendőrség teszi a dolgát, miért másnak kell önkéntesen kitenni a saját és családja(illetve barátai) testi épségét illetve egészségét???
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szten Márs #29 üzenetére
epic win.
max sört küldhetek, de retúrba.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
mexicanraven #25 üzenetére
+ ott vannak a nyereményjátékok
már van vagy ~20 meghívottam, meg most is 3000 körül járok...ugy, hogy 1 FT-ot nem költöttem rá.
-
Syl
nagyúr
válasz
A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el.
Pedig épp be akartam írni hogy egy személyt "bevállalnék"
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
igen. az ugy működik
de lehet mással is pontot szerezni...
-
mexicanraven
senior tag
Ha támogatod őket kapsz pontot, abból lehet váltani meghívót.
Ha valakinek így kell, én meghívom szívesen, szimplán most nincs 500 pontom, a múltkori pedig bacsis-nak ment el!darál0w: Persze, feltöltéssel, naponta egyszeri belépéssel lehet még szerezni. Aki általánosan használja a szájtot (gondolok itt filmadagokra, zenékre, pár iso-ra), annak szerintem egy meghívóra való 3-4 hónap alatt megvan.
-
kenwood3
addikt
Az öcsém is beszo....ta ezt tegnap
Bejött az este nagy vidáman és azt modja kell enkór meghívó ? Mondom neki honnan ? Azt mondja 1 sms-be kerül ami 1000 ft! Kérdezem tőle 1000wtf ? Én annyit biztos nem adok ilyenért, így nem érdekel
! Később bemegyek hozzá mondom neki, na had lássam azt az enkórt ! Mondja átba..ás volt és lehúzták
Nem tudtam mit csináljak sajnáljam vagy nevessek
Így járt !
Nekem ez már akkor bűzlött mikor, bejött szólni mert, tudomásom szerint az eredeti oldal meghívós és nem pénzes( bár ebben lehet tévedek)
Mondjuk ha az eredeti oldal lett volna engem akkor se érdekelt volna! Ennyit nekem egyetlen ilyen hülyeség se ér
Csizmás: Tényleg küldtél te is ?
-
hoffman_
nagyúr
Én a gyakorikérdéses kölköt azért sajnálom kicsit.
-
Syl
nagyúr
válasz
westcoastog #14 üzenetére
Én nem kaptam
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ennyiért én a Fehér Házba is küldök meghívót.......
-
westcoastog
veterán
Ja én is kaptam ugyan ilyet..
-
zoo8800
veterán
Bakker, 1500 ember lájkolta ezt a hülyeséget.
És hiába jelentem, facebook nem törli.
Gondolom ti is ott kaptatok "meghívót" -
-Nemtom-
őstag
kamu névvel regelték be.
Domain ID:D6265781-MOBI
Domain Name:NCORE.MOBI
Created On:08-Aug-2011 12:55:08 UTC
Last Updated On:08-Aug-2011 12:55:09 UTC
Expiration Date:08-Aug-2012 12:55:08 UTC
Sponsoring Registrar:GoDaddy.com, Inc. (146)
Created by Registrar:GoDaddy.com, Inc. (146)
Last Updated by Registrar:GoDaddy.com, Inc. (146)
Status:CLIENT DELETE PROHIBITED
Status:CLIENT RENEW PROHIBITED
Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
Status:CLIENT UPDATE PROHIBITED
Status:TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:CR89859580
Registrant Name:Seed Elek
Registrant Street1:Danburg
Registrant City:Ncorer
Registrant State/Province:Somogy
Registrant Postal Code:Siofuck
Registrant Country:HU
Registrant Phone:+509.123654
Registrant Email:
Admin ID:CR89859582
Admin Name:Seed Elek
Admin Street1:Danburg
Admin City:Ncorer
Admin State/Province:Somogy
Admin Postal Code:Siofuck
Admin Country:HU
Admin Phone:+509.123654
Admin Email:
Tech ID:CR89859581
Tech Name:Seed Elek
Tech Street1:Danburg
Tech City:Ncorer
Tech State/Province:Somogy
Tech Postal Code:Siofuck
Tech Country:HU
Tech Phone:+509.123654
Tech Email:
Name Server:NS33.DOMAINCONTROL.COM
Name Server:NS34.DOMAINCONTROL.COM -
Syl
nagyúr
Tökéletes a hasonlóság. Így kell ezt csinálni
Annyi becsületesség szorult csak a készítőjébe, hogy az utolsó sorban leírta, hogy ez az "enkór" nem az az "enkór". -
darál0w
Jómunkásember
kűűűdté'?
(#6) Mr.Csizmás ooo köszi, akkor eladom 2500é', mert nekem már van
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szten Márs #5 üzenetére
céges tűzfal nem fogott semmit chrome alatt, ff alól jelentettem a help/report web forgery-vel
(#7) darál0w persze, kértem neked is
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #3 üzenetére
Igen, arra itt nem tudsz rákeresni
Szerk: ja igen, ha komolyan gondolod a feljelentést, akkor tedd meg, a rendőrség értelemszerűen ki tudja deríteni, hogy ki regisztrálta ezt a címetKíváncsiságból megnyitnám az oldalt, de most épp nincs linux fent, windows alól meg eleve meg sem nyitok ilyesmiket, ki tudja mikkel ajándékozna meg
-
mephi666
nagyúr
2000ft... fasza, mint parasztnak a kasza
...azért azokat sem kell irigyelni, akik megeszik az ilyen átverést
ui: gyk-n jól beparázott szerencsétlen gyerek
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
enkór pont mobi az oldal
-
Mr.Csizmás
titán
ban plz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo kamu.küggyé 1600 ft-os sms-t, egy ncore nevű weboldalon, aminek más végződése van, mint az ncorenek.na persze....
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 2db move konttroler 1 hónap garival!
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Garancia Új. Csere ON
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Garancia 256 GB 8 GB Ram. Fix Ár!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest