Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaszlaci

addikt

válasz dezz #67 üzenetére

Akkor valamit rosszul tudok !?
    HD LCD: 1366 x 720
    (kicsi, ritka LCD: 1024x768, 640x480)
    HD Plazma : 1024 x 768 drágább: 1366x720
    FHD LCD / Plazma : 1920 x 1080

Videó felbontására / kapott jelre utalva :
    720p / i :1366 x 720 váltott soros / teljes kép újrarajzolása
    1080i : 1920 x 1080

Tehát miért is lenne jobb FHD-ról visszaalakítani HD-re, mint egyből HD->HD?

"Blu-ray..":
    Monitor az csalóka, mondok egy hülye példát, elnézést hogy nem jut jobb az eszembe: sztereó hangfalon nem lesz különbség ezek közt:
    -sztereó jel
    -sztereó + ProLogic információk hordozása
    Szóval én nem találtam ennyire jó minőségű filmet még. (úgy 2 hónaposak az infóim..)
    De ez nem túl lényeges vitapont.

(Kipróbálni már nem sok esélyem lesz, nem dolgozok az áruháznak. Háát, azért elfogadnám én azt a Samsung lejátszót, még ha nagyritkán le is fagynak. De volt más is.)

Összeköttetések szintén tesztelve. A következőre jutottam, remélem nem fogok vele közerkölcsöt sérteni!
    -Kompozit: zajos, színek nem a legszebbek.
    -Scart: Nem zajos, szépek a színek eléggé.
    -Komponens: Zajos, színek tűrhetőek, szellemképes is lehet. (Jobb minőségű cuccnál jobb lehet a helyzet.)
    -HDMI: Nem zajos, szép színek.
    -S-Video: Befejezetlen szabavány, homályos, kevés színű átvitel. Úgy sz. ahogy van.
    -VGA: TV-re nem a legjobb, bajok a rendes használattal, színek kicsit fakóbbak.

Eladásról sokat tudnék mesélni. Bármit el lehet adni, nem kell trükközni az összeköttetésekkel sem. (Nem vertem át senkit, nem azért írtam.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés