- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
Nagyon tetszett az írásod.
Mi már lassan 3 éve sütjük itthon a kenyeret, szintén egy Moulinex géppel. Az első pár alkalommal nem sikerültek túl jól, de pár nap alatt bele lehet jönni. Lehet, hogy nem olyan finom mind az "igazi kemencés" kenyér, de véleményem szerint otthoni körülmények között ez a legjobb megoldás és nekünk ízlik. Minden másnap este kb. 3 percet vesz igénybe amíg belegórom a hozzávalókat és tudom hogy mi van benne (fehér liszt, graham liszt, só, cukor, élesztő és mindenféle magvak), ráadásul nem kell a boltba járkálni. Sokkal egészségesebbnek tartom, mint a bolti kenyereket.
Ha véletlenül sűrűbbre sikerül, akkor vékonyabbra vágom a szeletelőgéppel (ami szintén nagy találmány szerintem). A gumis kenyér problémáját szerintem a sok víz illetve a gagyi élesztő okozza, sokat számít a hozzávalók minősége.
A magvas kenyér program miben különbözik a simától? Én mindig az első programon sütök, még nem próbáltam a többit.A cikkhez: a "fogyasztást" én átírnám "teljesítményre".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Moulinex OW3022 - Kenyérsütés otthon! Avagy tényleg finomabb a házi kenyér, mint a bolti ?
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest