Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• forgonati

őstag

válasz addamka #7860 üzenetére

Köszi, már megoldódott a térerő gond. Képzeld, az előző tulaj frissítette 2.1-ről hivatalos 2.2-re és valahogy elment a baseband. Nem tudom honnan van ez a Milestone, biztos valahonnan külföldről. Nagyvárosban nem lehetett észrevenni hogy gond van, a tulaj is csak ott használta, és ott még nekem is működött, nem is gondoltam hogy gond lesz vele. De amikor hazajöttem falura, nem talált térerőt. Gondolom, itt nem sugároznak azon a frekvencián, amit a baseband támogatott. Némi keresgélés után rájöttem hogy openrecoveryben lehet állítani a basebandet, hát felraktam azt, és elkezdtem vele játszani. Asszem a 3. vagy 4. próbálkozásra (talán Germany-ra állítottam asszem) restart után bumm, teljes térerő, és most már tökéletes. Megint okosabb lettem :)

Más. CyanogenMod 6.3.6-ban nincs Market? Biztos én vagyok láma de sehol nem találom az ikonját és kéne pár cucc marketről. Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák