Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Viszont kívánom Neked, és minden idelátogatónak.
Az emlékeimre kell hagyatkozzak, ugyanis az M2 immár csak másodkészülék, és visszatettem rá a MIUI 2.5-öt, amin csak alap dolgok vannak fenn, sok a szabad memória, gyors, és főleg nem zabálja az akkut.
Eddig eljutottál: Install my CM10.2 version >= 07.11.2013 first
Fontos, hogy valóban ez a 10.2-es verzió legyen fenn.
Az új TWRP garfikus felület jobb, könnyen kezelhetőbb, és nagyobb tudású, mint CWM
Nem kell a tools-ba menned. WIPE, és ott kiválaszthatod, hogy mit akarsz törölgetni. Tehát Wipe, advanced wipe, ott kipipálod, ami szükséges neked, én a systemet, a data-t, cache-t, dalvik cache-t választottam (ha nem csalnak az emlékeim) azt back, és install. Először a CM11-est, majd, még újraindítás nélkül a core gapps-ot, majd wipe megint, factory reset, wipe dalwik, reboot. Lassan áll fel a rendszer, erre készülj fel. Nálam fenn volt az utolsó december 18.-i verzió, és amikor engedélyeztem vele az ART-t, elszöszölt vele jó háromnegyed óráig, az újraindulással. De nem volt az igazi, maga a rendszer is leállt (com.core.system, valami ilyesmi, vagy hasonló üzenettel) Jó sok kínlódás után tudtam visszaállítani a Dalvik-ra, azzal viszont tökéletesen ment. Az ART használatát jelenleg nem javaslom, várni kell még néhány frissítésre. A CM11-et Dalvikkal, viszont ajánlom, mert gyors, messze a leggyorsabb rom, és mindennapos használatra is megfelelő. WIFI thether kivételével minden megy rajta. Az akku használatról nem tudok sokat mondani. Öreg, hároméves aksival épp, hogy néhány órát (talán hármat négyet bírt). Ezt megelégelve vettem Karácsonyra neki egy gyári új eredeti aksit, de az mire megérkezett, már a MIUI volt rajta, vagyis nem tudok beszámolni ez irányú tapasztalataimról. Mellesleg a kínai extended, noname, 3400mah-aksiról csak jót mondhatok. Na jó, egy rosszat is. Egy évig bírja, aztán feladja, vagyis nagyon leesik a kapacitása. De ezzel együtt megéri megvenni, mert dupla időt kapok vele, és árban jóval alatta van a gyári, 1400 mah-osnak. Igaz, olyan vele a teló, mint egy mikulás, nagy puttonnyal.
Remélem, segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest