Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Akkor latszolag egyelore a D2G itthon telenor hang only. Sajnos (ez csokkenti az eladasi eselyeket).
ROM-mal vigyazz: az enyem frissult OTA, es utoljara azt olvastam, hogy mivel pont azzal a frissitessel jott valami belematatas a bootloaderbe, nem mindent lehet visszarakni (konkretan a frissites eltuntette a root-ot, es akik vissza akartak allni a regire ami root-olt volt, paran teglasitottak a telefonjukat). Ugyhogy tiszta szerencse, hogy nekem bejon a gyari rom, mert nem is mernek ugralni vele. Persze lehet, hogy azota ezt megoldottak... de mindenkepp olvass utana, mielott elkezded felpakolni. Valahol itt korabban irtam rola, most fejbol nem tudom hogy mitol fugg, hogy biztonsagosan rapakolhatsz-e vagy sem, talan anno lejegyeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- NiMH akkumulátor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- 1 napig Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő