Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srichard97
csendes tag
Sziasztok Defy-sek!
Új vagyok itt a fórumon, szeretném elmondani erről a csuda kis telefonról a véleményemet: Egyszerűen fantasztikus! A telefonnal nincs semmi bajom, csak az alatta lévő 2.2 CEE ROM-mal állok hadilábon. Így majd nyaralás után felrakom a CM7-et, (bár az egy másik kérdés, hogy nem tudom, hogy megéri-e várni a végleges verzióig?) és igyekszek a fórum rendszeres olvasója/válaszolója lenni, segítve az itt írogató embereknek. Néha engem is idegesítenek a napi ugyanolyan kérdések, dehát ismétlés a tudás anyja!
A telefont kímélem, nem dogom vízbe, és nem vágom csak úgy zsebre, úgyhogy a strapabírásával kapcsolatos kérdésekre nem tudok választ adni.
Úgyhogy egy mondatba foglalva: Ez a tökéletes telefon!"Ismétlés a tudás anyja!" ;)
-
Srichard97
csendes tag
Én egy 8GB-s Kingston memóriakártyát használok, (class4-es) semmi bajom nem volt/van vele, bár nem méricskélem.
Apropó mikorra várható a teljes, hivatalos CM7? Mert ha hamarosan kész, akkor megvárom, valahogy kibírom a CEE-vel.[ Szerkesztve ]
"Ismétlés a tudás anyja!" ;)
-
Srichard97
csendes tag
válasz Giovanni1985 #30672 üzenetére
Megvártad hogy bejöjjön az Android, mielőtt még lehúztad volna? Próbáld újra, hátha.
-
Srichard97
csendes tag
válasz Giovanni1985 #30674 üzenetére
Akkor lehet gond van. Én is anno majdnem lecsatlakoztattam, de láttam, hogy még nem áll fel a rendszer, és csak akkor húztam ki.
-
Srichard97
csendes tag
válasz Giovanni1985 #30677 üzenetére
Olvasgasd a mélyvizet, vagy itt is használd a keresést! Azt hiszem kb. 2 héttel ezelőtt is volt ilyen gondja valakinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs