Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcimanci
csendes tag
Nekem is ma jött meg a Vodás Defy. Független, megy rajt minden, kivéve a wifit fel-le dobálja, ez csak nálam megy így?Kell valamit állítanom?
-
Marcimanci
csendes tag
válasz Austin F. #6302 üzenetére
Szia, én 10-én rendeltem webshopból, nem kaptam rendelési számot én sem. 13-án írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mi van, ezt írták: Szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelésének teljesítéséhez nem szükséges megrendelés azonosítójának megléte.
Amennyiben megrendelése nem teljesíthető, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Megrendelésének feldolgozását a feladás napjától számított hat munkanapon belül hajtjuk végre.
Tegnapelőtt éjjel jött: Ezúton értesítjük, hogy a(z) Vodafone Magyarország Kft. küldeményt adott fel az Önrészére, amelyet a SPRINTER Kft. kézbesít.Nos, én tegnap este vettem át a futártól! Független, minden jó! Kitartás!
-
Marcimanci
csendes tag
válasz midnightstar #6753 üzenetére
Én írtam régebben, hogy N-esen ledobálja a wifit. B/G-vel jól megy azóta. A routerem TP-LINK TL-WR941ND. Megoldás csak a B/G.
[ Szerkesztve ]
-
Marcimanci
csendes tag
Nekem lenne egy nagyom amatőr kérdésem, az egész estém elcsesztem ezzel: letöltöttem a z4root progit, de nem tudom hogyan és honnan, mivel kell elindítani! A fórumban sehol sem találom!
-
Marcimanci
csendes tag
A fóliával kapcsolatban lenne egy hasonlatom azoknak, akik a GG miatt nem akarnak felrakni plusz védelmet: ha olyan kocsit vennél, amiben van légzsák, utána soha nem kapcsolnád be a biztonsági övet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128gb black független, bontatlan
- Xiaomi 12X bontatlan kártyafüggetlen + fülhallgató
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest