Hirdetés
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
5ször reseteltem töröltem le mindent és mindig ua az hiba ez bug és nem csak nálam ,de mindegy... ráadásul full gyári szoftvereket használok ... 0 warez a telon...
de tessék EMBEREK EZ NÁLAM FORDULT ELŐ... nem olvastam róla tapasztaltam amióta kint van a nordicmás: vicces srác vagy halod e
azt mondod lehúzom a romot te készítetted? a másik nem lehúzás tény.... de elnézést kérek ha megsértettem szegény rom érzéseit biztos jó haverok vagytok
megint más:
jó hogy azt következtetted le a kommentből amit kell grat ...én azt írtam hogy ezer éve csinálják a froyot de még mindig vannak hibái .. olvass xda-t rájössz ! magyarul a 2.3 nem fog hirtelen az ölünkbe esni ma nem, hogy holnap ? holnap sem várni kell rá sokat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest