Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
Köszi! A Moto Z-ben GV30 akksi van, a Z Force-ban GV40 nagyobb kapacitással. Vajon ez utóbbi belerakható a sima Z-be szerintetek?
-
syner
tag
Esetleg tud valaki egy szervizt aki garancian tuli akkucseret csinal BP-en?
-
syner
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni frissítéssel kapcsolatban.
Adott egy Z XT1650-03 Reteu, DS, független telefon, hivatalos forrásból, itthon vásárolt, magyar lenovo garanciajeggyel. Augusztusban vettem, azóta semmi nem frissült rajta, sec. patch júniusi, verzió 7.0. OTA frissítéskereső azt írja, hogy up to date, ami nyilván hülyeség.
Próbálgattam már mindent, hard reset, sim nélkül, simmel, másik wifi, mobilnet stb., de semmi eredmény, illetve egyszer külföldön azt írta, hogy csak otthoni hálózaton hajlandó frissítést keresni.
Beszéltem többször a nemzetközi Moto/Lenovo ügyfélszolgálattal, azt írták legyek türelmes, majd jön a frissítés, persze hónapok óta semmi. Felvettem a kapcsolatot a Moto-val a Lenovo fórumon, adminokkal is beszéltem, eredmény 0.
Most lett elegem, mivel néha a telefon laggol, újraindul, alkalmazások leállnak (hard reset után is), nem vészes, de nem ezért vettem egy flagshipet.Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet alternatív módon megfrissíteni a rendszert (lehetőleg garanciavesztés nélkül). Látva az inkompetens szerencsétleneket az ügyfélszolgálaton nem szívesen adnám be hivatalos szervizbe egy hónapra.
Előre is köszi!
-
syner
tag
Mindenkinek megvan mar a 7.1.1? Nekem nem talal frissitest, 7.0 van rajta, fuggetlen, ds, reteu. Sec. Patch level jun 1.
-
syner
tag
Akinek már megvan a 7,1,1 meg tudná mondani, hogy az always on display fejlődött-e valamit? Konkrétan a folyamatos láthatóságra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest