Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Nekem is olyan gondom van, hogy az ujjlenyomat olvasó hol jó, hol nem jó. Ezen kívül gyakran bejövő hívásnál fekete képernyő és nem tudom feloldani semmivel, mikor már nem csöng, akkor tudom feloldani és visszahívni az illetőt. Ja és a hangszóróm botrányosan rossz, sokszor alig hallok valamit.
Vissza fogom küldeni (megint), de az enyém német, úgyhogy inkább oda megy vissza.
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- E-roller topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest