- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
Sztbeni
őstag
Szépen el is avult a cikkem, ugyanis megjelent a Digi.Mobil Prepaid
. Az áraik jók. -
Sztbeni
őstag
Az Orange-os rész frissítve!
-
Sztbeni
őstag
-
Sztbeni
őstag
-
eddie303
őstag
Gyergyoi vagy? Mert en igen, csak mar reg nem lakom ott

Apropo: Latom, a cikkiro nemigen tert ki az orange-es prepay extraopciokra, az en ismeroseimnek kb 80%-a orange-es....

Orange-nel nagyreszt szezonalisak a dolgok, van amikor az ember kifog egy jo berletet, s van, amikor nem erdemes foglalkozni. Az uj kliensnek kinyaljuk a tudjatok mijet, a reginek meg szotyogtatnak par thank you pontot, amivel kesobb kedvezmenyesen vehet telefont (hogyha hosszabbitja a szerzodest) -
Pdaw
csendes tag
-
m@xsys
senior tag
Szépen összefoglalt cikk
Környékbeli országokról szívesen olvasnék még.
Ebből is látszik, hogy Magyarországon milye drágán szolgáltatnak.
Szívesen venném itt is ha a Digi megjelenne a mobil piacon. -
Sztbeni
őstag
-
JanFe
aktív tag
-
kovy79
őstag
-
Sztbeni
őstag
Legyen még hasonló cikk?
-
Sztbeni
őstag
-
Kantorpe
tag
Reszletes, tanulsagos.
Marmint, hogy ismet kiderult, hogy szipolyozzak a nepet itt nallunk rendesen.
Jo magyar szokas. -
Eszleny
aktív tag
Nagyon jó cikk lett.

-
lujó55
addikt
A telefonálás költsége annyi amennyit a lúzer előfizető megad érte (pl. én is), hiába magyarázzák a szolgáltatók az ilyenolyan költségekkel.

-
szablya
aktív tag
-
Sztbeni
őstag
-
Sztbeni
őstag
-
Sztbeni
őstag
-
szablya
aktív tag
-
JanFe
aktív tag
-
bejmuller
aktív tag
-
szablya
aktív tag
-
bejmuller
aktív tag
-
Myers
senior tag
"Helyi SIM-et vennék. Melyiket válasszam?"
Ehhez gondolom kártyafüggetlen teló kell.
Egy helyi SIM megvételéhez mi kell? Útlevél, személyi vagy ilyesmi?
Ha veszek egy ilyen prepaid SIM-et, akkor azt meddig használhatom? Amennyi pénz van rajta, vagy lehet még rátölteni? -
tikodi
tag
voltam angliában én voda kártyát vettem kinn, ég és föld. Az árak hasonlóak az itthoniakhoz, csak ott a minimálbér 4x annyi ugye. Ja és hazatelefonálni vezetékesre 5p/perc (kb 16ft), nem ám 134ft és stb.
-
szablya
aktív tag
Itt ragadnám meg az alkalmat, és megjegyezném, hogy Gyergyószentmiklóson és környékén NINCS Vodafone-os 3G, se 2100, se 900 Mhz-es, ami, tekintve, hogy szinte mindenütt máshol van, felháborító!

-
Sztbeni
őstag
-
FRENK1988
veterán
Finom kis cikk, csak kár, hogy Magyarországon nincsenek ilyen vagy ehhez hasonló kedvezmények illetve csomagok a prepaidosoknak

-
Sztbeni
őstag
Végre kint van a cikkem
. Várom a hozzászólásokat
!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Itt mindent túlbonyolítanak. Nálatok nem kell. Jobb is úgy. Jövőre úgyis megyek Erdélybe nyaralni, tudnál mondani tapasztalatokat, akár itt, akár priviben? Melyiket ajánlod?
Mi nem komlikaljuk ugy mind ti..mikor kint vettem kartyat, az hittem, h szerozdest csinalnak nekem 

Környékbeli országokról szívesen olvasnék még.

lehet az én készülékemben van a a hiba, ennek utána fogok nézni