Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
#00137984 #70 üzenetére
"A jővő viszont a többszállúsitásban van"
De én most játszom
és a mostani tapasztalatokat erő fölényeket tudom/látom.
"Elhiszem",hogy a jövő ebben rejlik (mondjuk nem hiszem,hogy az Intel szó nélkül tűrné majd,hogy az Amd fölé kerekedjen)."Ezek után felhozod ezt hátrányként egy többéves hardverekből felépitett akkor középkategóriás konfignak, ami nem ilyen követelményeknek készült és nem ilyen körülmények között. "
Az a többéves konfig nem ultrán volt használva.Nem vártam el tőle többet mint amit lehetett,hidd el. Ahhoz mérten írtam az észrevételeket.
babkukta : Ha megfogadod a tanácsom nem mész FHD alá.Nem érdemes csak azért,hogy teljesítményt nyerj vele.Főleg ha ilyen konfigot tervezel. De szerintem mások is ezt fogják tanácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest