Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Ezt most úgy mondjátok, mint ha nem lenne egyértelmű mire használja a fiatal lakosság ~90%-a a nagy sávszélességű internetet.

Viszont maga a "torrent" nem illegális, csak bizonyos tartalmak, amiről nem esik szó, ezért is mertem megemlíteni a cikkben, de már látom nem kellett volna.A nagy mennyiség miértjét már leírtam, de furcsállom hogy néhányaknak csak emiatt furcsa.
Mi van abban az esetben ha pl 5000db anime sorozatot osztok meg legálisan, mert annyira nagy fan vagyok, míg a szomszéd pistike csak 1db illegális tartalmat. Kinek jár az ejnyebejnye?(#38) sing1ep1ayer:

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest