- sziku69: Szólánc.
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
Meghát a 2x512 azért nem 6Mb. Meg a két proci nem is egy kategória. legalább már te is belátod, ez is előrelépés
Most ki a szamár ön vagy én?De azért a totyikot megint eltévesztetted mert ez nem a mien faxa procikat gyárt az intel.
1.azért volt off-ba
2. perpill ez az igazság, ez van és kész.
Én is AMD-s vagyok egyébként most tervezek egy 3850-est, nemrég meg X2-est vettem, csakhát az igazságot belátom nem úgy mint egyesekRaymond: engem is a teljesítménye érdekelt, sztem tökmindegy ki mit mond és hova sorolja, melyik kategóriába
Az F1-ben is mondta Palik hogy a Ferrari már külön kategóriát képvisel a forma egy-en belül, külön kéne őket indítani(persze viccesen). Nem tökmindegy! Egymás ellen mérkőznek szvsz a gyorsabb győz és kész, a vesztesnek meg csak az ócska magyarázkodások maradnak ...mint itt is
-
Raymond
titán
Mielott ilyen iranyba elmenne az egesz. Ahogy irtam a kerdes az volt mennyi valosagalapja van a kollega azon allitasanak ami a #10-ben olvashato:
"miért hányszor jobb egy 4,5 ghz-es wolfdale, mint egy 2,64-en járó S939 X2(ez a max amit kinyög), 35 vs 10 ezek alapján legalább 3X"
Mas nincs mogotte. Huzott vagy nem, kategoria, ar kerdese stb. nem erdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Szólánc.
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest