Hirdetés
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Jó, ez mondjuk kb. az elmúlt 3 év legszarabb reklámja volt. Gondolom valami fiatal kreatívos azt hitte jó poén lesz a csillámfaszlámával menőnek látszani.
Parci: Én azt sajnálom, hogy végül nem mentél bele jobban, hogy pontosan mennyire szemét módon használja ki a google a helyzetét a piacon. Amúgy nekem a cikk alatt nem voltak reklámok láthatóak, csak a keret, pedig eskü hozzá van adva a ph! a kivételekhez. Ez irónia volt?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
A fura, hogy a nagy háttérképeket meg látom, azzal nincsen gond. Chrome-on belül mi a rákot kéne még kikapcsolni? Eddig ezzel nem volt gond, látszódott rendesen.
Az meglepett, hogy ennyire érdektelen a mobilos rész, főleg egy ITs cégnél. Mármint ez nem ellenetek szól, hanem a számok meglepőek. Nálunk évről évre nő a mobilosok, de főleg a tabletesek aránya, kb. évente duplázódik. Van olyan hirdető cég, aki pl: megköveteli a mobilos bannert is a hirdetésekhez (hahu csoport).
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk az aki képes flash bannert kiadni a kezéből 2016-ban...eh. Ráadásul azért nálatok elég sokszor nagy cégek hirdetnek, nem is értem. Nekik amúgy lehet az meggyőző érv lesz majd, hogy hiába responsive az oldal, mobilon akkor sem lesz flash megjelenítés. Bár ha fordítva ülnek a lovon, akkor még majd ti lesztek lecseszve.
-
CactuS
Arcképgyáros
Na jó, elsőre azt hittem, hogy a sima adblocker hülyült meg. Leszedtem (úgyis ki akartam próbálni a ublockot), aztán arra gondoltam, hogy a malwarebytes anti-exploit lőtte ki a Javascriptet, de nem. Valamit a chrome szarakodik, mert előtúrtam az Edge-et és ott meg bejön a tartalom. Szégyen, de nem találom, hogy hol kéne a kivételekhez adnom a Ph! a chrome-ban. Valaki meg tudná mondani?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát bocsánat Parci, de én feladom, sehogy nem bírom rávenni a Chrome-ot, hogy a cikkben mutassa a hirdetéseket. A többi viszont látszik. Ez viszont így patthelyzet, így én akkor most szürke zónában vagyok?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest