- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Ez kb olyan mint egy magánteszt alapján megítélni egy programot...nála ez van nálad az van...ennyi...arról nem is beszélve...hogy ha már kötekedni akar az ember akkor miért nem úgy teszi, hogy legyen értelme...pl miért nem ingyenes víruskeresőkkel lett összehasonlítva a termék és sztem teljesen jogos kérdés, ha már kötekedik az ember...
Ez pl nem igazolja, hogy egy harmat gyenge vmiről beszélünk...
-
Gorneck
legenda
válasz
fordfairlane #17 üzenetére
Engem se érdekel túlképp...nekem megfelel, mert nagyon gyors...éééésss így is vírusmentes maradok...ahogy eddig is...mind1 mi volt fent...ha nem volt fent semmi akkor se volt gond...
-
Gorneck
legenda
válasz
fordfairlane #13 üzenetére
Malware keresést én kimondott ahhoz készített szoftverrel keresek...nem nagyon bízok egy víruskergetőkbe..
Persze, hogy van...ezt nem mondja senki...pl jó lenne beleraknák, hogy mennyi időközönként csekkolja a szervert frissítés után...
Saját teszt alapján nálam avira szinten volt...szal csak, hogy egy ellenpélda is legyen...és sokkal gyorsabb reagált a fertőzött file-ra mint a többi...
Az viszont érdekelne, hogy a cikk szerzője nem e akarja a tesztet megismételnie ingyenes szoftverekkel pl AVG, Avast?
-
Gorneck
legenda
válasz
fordfairlane #11 üzenetére
Háááát ez az összeállított csomagtól is függ...elég fals képet tud mutatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest