- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
válasz
zsamiatt #1412 üzenetére
Windows Media Player van a gépen? Ha van, akkor próbáld a gép hátulján lévő USB csatin, ha ott próbálod, akkor próbáld meg másik csatlakozóval, ha akkor se megy, akkor USB driver eltávolít és ismertesd fel újra és utána próbáld meg. Ha ez se segít, akkor én kifogytam.
-
Ryoo
senior tag
válasz
legiaap #1158 üzenetére
Láttam a keynote-ot, igen, hallottam, hogy nem koncentrálnak a mobil részlegre, de miért is tennék, mikor nagyrészt ugyanaz, mint az összes többi eszközön, így arra nem is kell sok erőforrást fordítani. A mobil OS fejlesztése meg folytatódik tovább, és teljesen mind1 mire koncentrál az MS, ha az ember azt látja a tv-ben, hogy nagy cégek, sportolók, csapatok ilyen készüléket, rendszert használnak, akkor meg fogja venni, mert azt gondolja, hogy ők csak nem engedhetik meg maguknak, hogy nem egy megbízható rendszert használjanak.
-
Ryoo
senior tag
Most komolyan?? Az iPhone 6s-ből képesek voltak 2 külön adást csinálni a lumiakból meg nem....egyre jobb a színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest