Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
válasz
szabo.csabi #2071 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszaitokat! Igazából több dolgot szeretnék összehozni csak nem vagyok biztos benne, hogy melyikhez melyik kiegészítő lenne a legjobb.
Pendriveot szeretnék csatlakoztatni a készülékhez (például ez jó választás lenne?) mondjuk ezzel vagy ezzel. Utóbbi miért lehet drágább? Gondolomaz is ugyanúgy OTG, nem?
Illetve ha épp nem lenne kéznél a saját gyári töltőm, adatkábelem akkor ez jó lehet töltésre/adatátvitelre is? Ha a töltőfej gyorstöltésre is képes akkor ezzel az átalakítóval kb. ugyanazt az eredményt érem el, mint a készülék saját gyári töltőjével?
Ha vezeték nélküli opció híján szeretném egy 4K tévéhez csatlakoztatni a telefonomat akkor azt milyen kábellel lenne érdemes, hogy a fotókat, videókat kivetíthessem? USB C + HDMI?
Ja és autós dupla USB gyorstöltőből milyet lenne érdemes választani? Gyorstöltőre csatlakoztatható olyan készülék egy sima microUSB kábellel, ami nem tudja a gyorstöltés funkciót? Nem tenne kárt benne egy ilyen töltő?
Bocs a sok kérdésért ... :-)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
válasz
Átalakítót én is használtam, de a gyorstöltés a töltőtől függ.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Szia,
Szerintem eredetiek. Egyébként kár mindenhogy érhet. Simán lehet az eredeti és az után gyártott aksi is cella, gyári vagy anyaghibás.
Lásd a Samsung teloit amig kiégtek eredeti aksival...
A csi töltés tudtommal a hátlaptól függ és nem az aksitól. A hátlapba szokták építeni a csi töltést fogadó felületet.
Igen. Van átalakító. Legalább is adat kábelt átalakítja az tuti. De, hogy a töltést is azt nem tudom neked megmondani.
A penes kérdésre itt a válasz:
https://www.youtube.com/watch?v=-LbjgB-oZP4Vinyo tekintetében szerintem csak az fog meni ami külső tápos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PlayStation 4
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hosszabb bemutatón a Hunger, a horror extraction shooter
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest