- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Na emberek ma voltam bent a miskolci Media Markt-ban ahol volt kirakva egy fekete 950 és volt ott egy MS-os srác akinél pedig volt egy fehér XL. Mondom nézzük mennyire cseszte el a MS ezeket a telefonokat, mert ugye kevés pozitív visszajelzés van.
Első ránézésre gyönyörű volt mind a 2 teló, talán a sima 950-nek jobban tetszett a kamera kialakítása, de tényleg nagyon szépek. Körülöttem voltak néhányan és csak hallottam, ahogyan mások is elismerően szóltak a dizájnról. Volt aki messziről bámulta és megjegyezte milyen királyul néz ki (a sima 950-et dicsérték a másikat épp nyomkodtam)Kivettem melléjük a 930-at és igazából egyáltalán nem tűnt gagyibbnak egyik sem, sőt semmi szégyenkezni valójuk nem volt.
Csak az XL volt bekapcsolva így arra kicsit nagyobb figyelmet szenteltem. Rögtön jött a tapi, hogy mennyire recsegnek. Hát elég erősen megnyomkodtam, figyeltem, de semmi. Nulla ropogás, full masszív volt mindkettő hátlapja és hibátlanul illeszkedett.
A műanyagról annyit, hogy igazán érződik rajta, hogy minőségi. Volt ott egy 640 XL is kirakva, hát az valami borzasztó gagyin festett a 950-ek mellett. Anyagminőségbe lehet már csak beképzeltem, de szerintem érezhetően jobb mint egy 640, 930 szinten van a műanyag része lehet még attól is kellemesebb kicsit a fogása.
A 950Xl kijelzője nagyon szép és nem sokkal volt nagyobb a telefon mint az én 930-am, szép pici kávái vannak ami nagyon tetszett. Szoftveres gombokkal nem volt gondom, sőt nekem jobban bejön mint a jelenlegi megoldás a 930-nál.
A rendszer gyors, nagyon azt nem hasonlítottam össze a 930-cal.
Nos szerintem baromi jó telefon mindkettő, igazán minőségi cucc, én nem is értem az elégedetlenkedőket akik a minőséget fikázzák.... A 950 hátulja jobban bejön mint az XL-é (nekem az picit nőies), viszont a méretben és kijelzőben az XL a nyerő számomra. Remélem lesz lehetőségem benevezni az egyikre mert nagyon megfogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest