Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacib
tag
válasz szjoci #10574 üzenetére
Hello.
Igen, teljesen ráhajtható. Annyi hogy nincs rajta mágneses zár.
Az a jó benne hogy ez van közvetlenül az akku fölött és nem lesz vastagabb a telefon, mint a plusz toktol.[ Szerkesztve ]
Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz szjoci #18439 üzenetére
Az, de már tegnap este kidobták.
----------------(#18423) starr
A sok hiba láttán, főleg merülésből fakadó a leírásom sem segít, ha egyszerűen rossz az egész OS kódolása, ez főleg 640-re vonatkozik, mert ezt tapasztalta az öcsém is,viszont a párjának is 640 van, nála teljesen jó az akkuidő, viszont 535-ön merülni sem akar, ráadásul gyorsabban is működik az egész RS, mint 640-en. 650 és 950 XL-en is kiváló az akkuidő, viszont röhej, hogy szinte naponta kidöglik valami.
Én úgy gondolom, hogy a stabilitás az én módszeremmel csak a TH2-es buld-ig működött, ez az évfordulós frissítés egy halom sz.rkupac lett, főleg 640-es készülékekre. Ettől függetlenül a recovery sosem árt.
-
tpeter77
addikt
válasz szjoci #18439 üzenetére
jól értem: Beállítások / Frissítés+biztonsági mentés /s telefonfrissítés
menüpont alatt a Frissítések keresése gombra kattintva látja a telefon a Win10-et?!
az én készülékem Telenoros, és ha itt keresgélek, a telefon azt írja, hogy "A telefon naprakész."Az más kérdés, hogy a Frissítési tanácsadó látja a Win10-et, de ezt a tanácsadós progit csak a felhasználók 10%-a (vagy még kevesebb) rakta fel.
-
-
this is life
Ármester
válasz szjoci #23338 üzenetére
Nalam meg allando fc-t ad elo az edge ... van meg mit elqrni a rendszeren,hogy szakadna a nyakukba 1 mazsa x.r ...
Petya
Ha ez vigasz , nagyjabol nalam is ezt csinalja az itthoni wifivel , de van ahol automatikusan felatlakozik , okat vsz még Redmondban sem tudnak ha kerdeznenk ..[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest