- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Pont azért jó az android mert annyi homescreenem lehet, amennyit akarok és azokra azt pakolok, ami nekem tetszik, vagy akár lehet egy oldalas is, amire nem rakok ki semmit. Akinek ez bonyolult, az egyszerűen hülye. Minden esetre azért is furcsa ez az úriember szájából, mert ugye Microsoft. Akkor az úriember szerint az összes eddigi PC-s WIN verzi rossz és túl bonyolult, ezért nem használható.
Egyébként lehet, hogy jó a Metro felület, és a mögötte futó rendszer, de nekem nem tetszik. Ha mobilon is ki lehetne kapcsolni, mint a win8-ban, akkor elgondolkodnék rajta
Azzal viszont nagyon egyetértek, hogy sajnos a gyártók valóban túl nagy szabadságot kapnak és a frissítések is teljesen esetlegesek, és emiatt tényleg vannak kompatibilitási gondok. Jelenleg kapható 2.1-es, 2.2 és 2.3-as androidos telefon is és persze ezeknek különböző alverziói is, ráadásul hamarosan jön az ICS is. Elvileg mind u.az a rendszer de mégsem az. Sokkal egységesebbnek kellene lennie ennek.
Magukkal az egyedi felületekkel nem lenne baj, ha nem olyan mélyen gyökereznének a rendszerben, hogy hónapokat kellene várni arra, hogy a gyártók átültethessék megoldásaikat. Egyedi launcherek, widgetek, appok bőven elég egyediséget adnának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest