Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Viccess, hogy a benne lévő szenzorok egy részét nem írja ki az MS progi :-(
Külső programozok írtak rá programot (pl bőr hőmérséklet stb...) Androidra és Win-re... IOS nincs :-( -
addikt
Külsőre lehetne mutatósabb.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
carr
őstag
ilyen fél okoskütyü kijelzővel, és anélkül tesztek.
Bár ez az MS nem okoskarperec, hanem band. Ms Band.
Nevetséges, nemigaz?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Dehogyis. Fentebb a kolléga írására reagáltam.
Csak annak nincs kijelzője. ip67 viszont van.
szalámi egy aktivitásmérő (?), ez meg egy karperec, órával.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
helixP
nagyúr
Nem akarod észre venni, hogy a NEM hsz.-ed ezen erre reagáltam, hanem hogy 1az1-ben hasonlítod a MiBand-del, ami hiba, mert továbbra sem egy kategória a kettő.
Abban teljesen egyetértünk,hogy vízállóság nélkül hiba kiadni. Egy Samsung Gear Fit-em van, túrázok, futok, biciklizem, nyáron strandolok. Tudom, milyennek kell lennie egy ilyen cuccnak.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Viszont viselhető. Emiatt ha ép ésszel gondolkozik a tervező, egy vízálló vázat tesz köré. Ami minimum elvárható.
De már tudjuk, hogy a tervezők direkt hagynak el olyanokat, amiket épeszű ember alapból beletenne.
Bár lehet te sosem mosol kezet, vagy nem jársz úszni, nem triatlonozol, vagy semmi más módon nem érintkezel vízzel, hogy vigyáznod kelljen a cca 50k-s karperecre. Persze. Teljesen világos.
Nem kötözködöm, csak mondom.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Egyetértek. Abban szegényebb az említett, hogy nincs kijelzője.
Hogy lehet egy ilyen aktivitásmérős okosóráról lehagyni az IP67et? minimum elvárás!
Azért mér, hogy ha úszok, akkor is tudjam mit csinál a motor... stb.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
JasL
senior tag
3 hónapja használok egy Garmin vívosmart-ot. Rengeteget gondolkodtam, milyet vegyek, milyet ne, a Band is köztük volt. Nagyon nem bántam meg, hogy a vívosmartot választottam! Nagyon kényelmes, 5 nap helyett majdnem 2 hetet is lazán kibír akkuval (ha nem megy a pulzusmérő napi 1 órát) és vízálló. Nem gondolnátok, de az, hogy vízálló, rohadt fontos egy wearable-nél!
-
-
Namelesske
addikt
Csak azt nem értem, hogy a francba tudtak ilyen gyenge anyagokat használni a kijelzőhöz. Komolyan lehet a kínai másolata jobban bírná a mindennapokat mint az eredeti termék. Nem lesz a Microsoft büszkesége az biztos ami az időtállóságot illeti.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
.LnB
titán
Érdekelne valami hasonló okosság engem is. De mivel nem tartom sokra ezt az óra dolgot én olyan 30-at szánnék rá. Mondjuk ahogy ez kinéz többet nem is ér szerintem. Pedig mindenképp MS terméket vennék a telefonom és az oprenszerem miatt. Nem vagyok az a futkosós típus. Így nekem arra lenne ez jó, hogy notifikációkat olvassam, arra azért ez drága dolog. És most tudatosult bennem, hogy ez nem okos óra. Pedig azt hittem annak is jó lesz.
Barátomnak van iWatch. Folyamatosan skandáltam neki, hogy "ennyiért azt a vackot?!". Meg, hogy tulajdonképpen minek?! De volt egy két dolog amivel meggyőzött. Na nem az árról mert az horror, annyit nem ér. De ha vezet a Navigáció megjelenik az órán. Azon fogad hívásokat. És nem kell mindenért a telefonért nyúlkálnia. Azt hittem a Band is tud majd ilyeneket. Talán majd a következő.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kékes525
félisten
Androidon a legjobb. Amúgy a Fitbit Charge HR is sokkal jobb mint a MI Band: Xiaomi Mi Band vs Fitbit Charge HR, Best budget fitness trackers
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Pikkolo^^
addikt
Össze lehet kötni a Strava-val és az korrigálja a kapott adatokat. Több alkalommal csökkentette a teljes megtett távot
(#45) zsamiatt: nem.
A GPS üzemidő kb. 5 óra, erről nem esett szó. Az edzést lehet szüneteltetni, de akkor is megy a GPS és utólag a saját alkalmazásán belül feketén mutatja az így megtett utat. Szünet közben időnként szól, hogy van-e még edzés. A PC-s programjával be lehet állítani hány km-ként jelezzen. stb..
szerk: van már hozzá távoli fényképezés, zenelejátszó kezelés, ha keveset mozogsz akkor jelez, akár a napi bing hátteret is be lehet neki állítani, WP alá van program ellátottság.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
vízállóság
Nem vízálló, [link]Még egy érdekességet fog felfedezni a tüzetes szemlélődő a karperecen: a szíj mindkét felén van egy-egy dudor, ami elméletileg spéci szerszámmal meg is bontható.
Nekem itt felpöndörödött a festék és most szép fémszínű.Az. hogy az ember azt mondja, hogy legyen egy csempe, ami a telefon notifikációs központját hivatott szimbolizálni, az csak annyit tesz, hogy igen, tényleg lesz egy ilyen ikonunk, ha megnyomom, akkor pedig valóban látom mindazt, amiről a telefonom rendszerszinten értesített, de egyrészt ezek elég hülyén vannak (illetve nincsenek) szinkronban, másrészt ezekről állatira nem értesít külön a Band.
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, minden esetben értesít. Ha hívs közben jön értesítés akkor a hívás befejezése után értesít.Ha elég kitartóak vagyunk, akkor előbb-utóbb egyébként talál jelet, de nekem ez első nekifutásra (szó szerint) 10 percembe került.
Nagyon változó mennyi alatt talál jelet. Van amikor rögtön és van amikor pár perc is eltellik.Azt még mondjuk nagy duzzogva elfogadom, hogy a két kicsi akkumulátor hamar kipukkad, de hogy miért kell másfél óráig tölteni, azt nem teljesen értem.
80%-ra pillanatok alatt felmegy, utána tényleg kell neki 1 óra amíg 100%-ra tölti. 3 napot kibír ha az alvást nem méred. -
zsamiatt
őstag
sziasztok, mukodik ugy is, hogy nem kell felhobe tolteni az adatokat? csaka telon es gepen szeretnem tarolni. koszonom
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Bog
HÁZIGAZDA
A Microsoft erről másképp tájékoztat.
Illetőleg ezen a linken van az is, hogy 2 x 100 mAh az akku.[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
tag
És még egy lemaradt:
- A Band egyáltalán nem vízálló, de még csak nem is cseppálló, ezt jó észben tartani. -
tag
Pár komment a teszthez, előbbi kommentekhez:
- A két akksi két különböző akksi, az egyik kisebb kapacitású de gyors töltésre képes (ezért jut el gyorsan 80%-ig), a másik viszont nagyon, de lassabban tölt. Töltés közben ezt lehet is tapasztalni, mivel így 30 perces töltésekkel is szinten lehet tartani az eszközt (gyakorlatilag én zuhanyzások során veszem le és néha picit tovább hagyom fent). A GPS-es fogyasztás valóban nagy.
- A legtöbben (ahogy én is) nem úgy hordják, ahogy lefotóztad, hanem kijelzővel lefelé. Egyrészt nagyságrendekkel kényelmesebb, másrészt könnyebben olvasható és kezelhető a kijelző is.
- A Xiaomi vs Band összehasonlítás értelmetlen, nem egy ligában játszanak. Van mindkettőm. -
davidsone
addikt
kinézete fertelmes
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Stsadm
újonc
Hát nekem van Fitbit surge. Nem rossz, de sajna WP-vel nem működik a funkciók fele sem. Üzemidő sem rossz, GPS-t is elég hamar talál, de hónap végén kapom a Band-t és már nagyon várom. A MI Band-hez hasonlítani egy ilyet, olyan mintha egy baltát meg egy tomahawk rakétát versenyeztetnél.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Akkor a pl a MiBand legingyenebb, vagy hogy?
Az érthető, hogy az usákoknak nem olyan megterhelő 150 dollár, de az azért az ingyentől messze van.(#6) moleculez
Bog is 150-180 dollár+ÁFA-t ír, ami azért nagyjából fedi a UK árakat.---
Amúgy tényleg rusnya jószág.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Gusztáv
addikt
Már kezdtem reménykedni, hogy itthon is kapható lesz. Persze érdemes lesz megvárni a 2. generációt, a jelenlegi Band kb tényleg egy techdemo a MS Health platformhoz. Nem véletlen, hogy az MS a komplett technológiát (szenzorostul) licencelhetővé tette, és a platform is nyitott az összes többi fitnesz kütyü gyártó előtt.
Ami az akkut illeti, és azt olvastam, hogy fél óra alatt (ami kb egy zuhanyzás) lehet annyit tölteni bele, hogy egy napot kihúzzon.Laci
-
xedos
addikt
Két termékcsoport van, amelyet ötvözött az MS. Az egyik a aktivításmérő órák, a másik az okosórák - (értesítések-SMS-Levél stb). Használtam párat - ihealth (vastag kerek), Zefit - (hosszukás), jelenleg egy DigiCare Eri-m van (hasonló a Fitbit Chargehoz).
Nekem jobban bejött a hosszúkás alak - egyedibb :-) Fontos a kijelző láthatósága - én az időt is ezen nézem... Akksiidő, aez egyszerűbbek 5-10napot tudnak, a bonyolúltabbak 1-2 napot :-( Sajnos a méret korlát és a tudás nem jön össze...
Kicsit hasonló a Samsung Gear Fit, de az MS többet tud. Amúgy a mögötte álló szoftver többet számít! Normálisan meg tudod nézni a lépészámot, távolságot, pulzust, alvást stb...[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Végre egy hamisítatlan Bog cikk!
Nem rossz kütyü, kár a designért és az akksiért. Hátha lesz belőle valami hosszú távon.
B.Cs.
-
szbalogh
addikt
És ki az aki ezt felveszi?
Nick: HE_Storm
-
Mercel
senior tag
Most komolyan lehet, hogy én vagyok az elmaradott, de egyrészt úgy vélem, hogy baromság az egész koncepció (Mármint, hogy tömegcikket akarnak belőle csinálni, mert egyes területeken természetesen hasznos lehet) másrészt meg ha mégis életre verekszi magát akkor meg már tényleg ne szóljuk semmit, hogy mindenki mindent tudni akar rólunk mert tényleg önként és dalolva adjuk át lassan már a biometrikus adatainkat is.
Tényleg azért akarunk majd kiadni egy rakás pénzt, mert még arra is lusták leszünk, hogy elővegyük az okostelefonunk a zsebünkből ami kb. mindent tud?
Mondom nem vagyok retrográd, mert el tudok képzelni ipari/egészségügyi környezetet ahol az ilyen cuccok jól jöhetnek Űrkutatás katonaság meg már amúgy is használja ezer éve ezeknek az elődjét, de egy átlagember számára kevés nagyobb baromságot tudok elképzelni.
Marcel
-
jorgoszka
tag
pofás, tudásban a legjobbak között van. az akksis üzemidő tényleg szerény, de ettől függetlenül hozzám vághatnák. aki pedig ezt egy xiaomi mi band-hez hasonlítja, full homály, maradjon inkább csendben.
Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
-
Kékes525
félisten
Az összehasonlítás lényege:
"Fitbit Charge HR v Microsoft Band: Verdict
It’s a difficult one to call because Fitbit has the cheaper, but still feature packed, option with the Charge HR but Microsoft has the edge when it comes to functionality – albeit with a costlier price-tag.
In terms of design, the Charge definitely feels and looks more natural, striking us as very much a product from a company with a heritage in the fitness tracker area.
The Microsoft Band on the other hand is clunky and a tad ugly but does, of course, boast a far better display than its Fitbit rival."
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Annyira csúúúnya.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Kékes525
félisten
Arról van valamilyen infód, hogy a versenytársaihoz képest hogyan teljesít, mennyire pontos, megbízható méréseket ad a Band?
(#17) Jim Tonic: Ilyen értelemben igen.
(#21) woland_y2k: Megkerestem. Microsoft Band v Fitbit Charge HR
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz moleculez #18 üzenetére
lenyegeben igen. folyamatosan keszlethiany volt amerikaban, eloszor csak az ms store-okban lehetett kapni, majd honapokkal kesobb kezdte el forgalmazni a best buy meg az amazon. a britekhez meg a bemutatas utan fel evvel jutott el. gondolom ilyen fogadtatas utan a band 2 eseteben azert mashogy keszul az ms az ertekesitest illetoen.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
A felhasználónak abból semmi előnye, hogy több platformon fut, legfejtebb a gyártó többet tud belőle értékesíteni. Ilyet hogyan sikerült leírni? Az nem előny, hogy nem azt kell figyelned, hogy tudod-e használni a telefonoddal?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Воланд
titán
a band eseteben nem a tobb millios eladasi szam a lenyeg, hanem a mogotte levo microsoft health platform.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Kékes525
félisten
Egyáltalán nem vagyok elájulva tőle. A felhasználónak abból semmi előnye, hogy több platformon fut, legfejtebb a gyártó többet tud belőle értékesíteni. Akkumulátor ideje rossz. Mennyire pontosak a fitnesz paraméterek, a többi gyártó hasonló termékeihez képest? Enélkül értékelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
rnyk
tag
En hordok egyet mar tobb mint fel eve. Hat rusnyank rusnya de mukodik. Most megint akcios £130 korul van UK amazonon.
En meg anno az MS store-bol rendeltem es adtak hozza egy kijelzo vedo foliat ami remekul teszi a dolgat.
Amit en tapasztalok es idegesito, hogy kb 3 naponta ujra kell inditani a telefont, hogy rendesen jojjenek az eretesitesek. Probaltam inditgatni az appjat hatha leallija a hatter folyamatat a rendszer de az se segit persze lehet egyedi eset.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
Mr. Deluxe
tag
3 honapja hasznalom, vegyes erzesekkel.
Pozitiv tapasztalatok:
-Runkeeperrel szuperul osszekotheto
-Akkumulator sokaig kitart
-Szuper megoldas, hogy a kijelzo a csuko alatt van, sokkal jobban leolvashato igy a kijelzo
-tudom mellette a masik csuklomon hordani a mechanikus oramNegativ tapasztalatok:
-GPS jelet nagyon nehezen talal
-Runkeeper edzesterveket sajnos nem kezeli
-Sajnos almaval jelenleg nagyon nehez osszeparositani, mivel az app nem erheto el a magyar apple storebol
-gyorsan karcolodik -
nagyúr
Jóóó, de tényleg ronda. Engem mondjuk nem zavar a nyelv, de mikor lesz nálunk elérhető?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
MeGabee
senior tag
Az üzemidőig élvezettel olvastam a tesztet,pláne hogy Bog vagy 80szor írta le a csempe szót.
Ott elment ez a hajó,pedig ilyen tudást még a külleme okozta hányingert leküzdve is el tudnék viselni a csuklómon."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
virkir
veterán
Ööö... értelmező olvasás megy-e?
Ár/érték arányról volt szó, 20$ vs150-180$.
Ehhez adjuk hozzá a botrányos anyagminőséget és az elcseszett dizájnt.Meg poszttoló is jó lenne ha döntene magában.
A funkcionalitásra, az átgondoltságra, az összetettségre és a működésre nem sok panasz lehet.
Működés
Azt még mondjuk nagy duzzogva elfogadom, hogy a két kicsi akkumulátor hamar kipukkad, de hogy miért kell másfél óráig tölteni, azt nem teljesen értem.
ráadásul nekem nem nagyon szólt merülés előtt, hogy hellósziaszevasz, egyszerűen eltűnt a kijelzőről az idő hang nélkül
Átgondoltság
Ha még szabványos töltője lenne, vagy be tudnám dugni egy random számítógépbe
Viszont egy csuklópánt legyen már íves mindenhol,
Ez minden csak nem funkcionális meg átgondolt.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
moleculez
veterán
Érdekes itt UK-ben 145£ (Amazon), MS Storeban 160£, egyik sem 40ezer, nem tudom hol a hiba... Amuhy annyi vele a baj hogy csunya, ahhogy oldalt elall a kezemtol az íve
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
xedos
addikt
Régóta vadászom egyre... volt fent a jófogáson 1db - de pillanatok alatt elvitték :-(
Tud valaki emberi áron?Nulla tudás?
A Xiaominak még kijelzője sincs:-( Pedig ha már kézen hordom, akkor jelezze az időt...[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Nulla.
Egy Xiaomi MI Band-hez képest nulla az ár/érték arány a jelenlegi tudáshoz képest.
Azért köszi a tesztet.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Воланд
titán
korulbelul egy honap es itt a band 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest