Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz idegen lény #113 üzenetére
Mivel a gép teljesen külön álló szobában van mint a TV így ez nem lett volna megoldás. Na meg a család sem örülne neki, ha apa játszani akar akkor nincs TV. Mindennel együtt ~193k lett a vége. ODD-re nincs szükségem, az SSD-t már kitárgyaltuk, majd kerül be ha minden mást megoldottam ami fontosabb.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz idegen lény #115 üzenetére
Akkor nem olvastad végig elég figyelmesen az írást. A vásárláskori árakat vetettem össze. Úgy, hogy a monitor, a táp és a ház is vadonat új, spóroltam több mint 60k-t. A konzolokkal az a bajom, hogy szeretek FPS-ekkel játszani amit kontrollerrel kínszenvedés illetve haveri körben is mindenki PC-n játszik. X1-el nem lennék beljebb mert max Gears Of War amit játszanék azon a platformon. PS4-re van több számomra érdekesebb cím, de 4-5 játékért megint kár lenne kiadnom. Kompatibilitási gondjaim miért lennének? A hardver bőven elég még évekig, a VGA is DX12 és Vulkan kompatibilis.
Az utána járás nem gond. Az összeszerelés részét meg élvezem, szeretem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz idegen lény #117 üzenetére
Lehetett volna kevesebb, de ez nem a low budgetre ment, hanem egy arany középútra illetve arra, hogy egy normális PC-nél mennyit számít az, ha utánajárunk a dolgoknak anyagilag. Egy minőséget akartam tartani. Vehettem volna fele ennyiért CM Hyper hűtőt, vagy 4-5kval olcsóbban nem moduláris 500W-os tápot. Házból is vehettem volna olcsóbbat amibe belehányhattam volna a hardvert és monitort is nézhettem volna egy leharcolt 1440x900-as TN paneles vackot fele ennyiért vagy még olcsóbban.
-
GEIL
addikt
válasz idegen lény #142 üzenetére
igazad van.....de abban nemtudok pl vga-t cserélni....stb stb....laptopok nem szimpik.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
dugo_
veterán
Egy 4-5 éves konzumer laptop a legrosszabb befektetés, pláne ha újonnan játékokat vivően erős volt... Ezek már 2-3x leélték a tervezett élettartamukat.
Gyakorlatilag bármelyik nap megfekhet, alkatrészt már nemigen kapsz hozzá, javítás tekintetében szinte mindennel beesik a gazdasági totálkár kategóriába.Ebben az adott hirdetésben is kb az SSD lett beárazva, a többi értéktelen ajándék.
-
kenwood
veterán
Melyik gepet nem lehet rakotni egy full hd tv-re ?
Egyebkent az asztali gep,es az altalad linkelt noti is egy baromi rossz ar/ertek aranyu ipari hulladek.A Quad procikat tamogato 775 lapok 8-10k-nal kezdodnek( ahol a H61) , csereben 5-10 evesek,es barmelyik pillanatban darabokra hullhatnak.
A ddr2 ram sokkal dragabb a ddr3-nal,elobb latsz yetit,mint 4 gigas ddr2 modult.
Az Fx 1800 jatekra kb. annyit er ,mint egy i3-as proci integralt vgaja ( a geforce 310M meg annyit sem)[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
jacint78
addikt
Hogy érné már meg jobban megvenni egy ilyen széthulló igénytelen szemét lenóvó szutykot, ne szórakozzunk már. Azért laptopot venni, hogy valaki asztali gépnek használja a világ legnagyobb butasága! Mellesleg hallottál már a DVI-HDMI átalakítóról?
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Ez konkrétan egy hulladék. Akku kuka, csatlakozók kuka, billentyűzet darabokban és ezekben a szuper olcsó szarokban olyan ritka szar kijelző van, hogy 2°-os eltéréstől már szürkül, invertálódik. Tényleg jó vétel... FHD-s tévére is lehet kötni ha nem kontaktos a csatlakozód.
-
jacint78
addikt
válasz idegen lény #152 üzenetére
Asztaliból, csak jobbat és megbízhatóbban tudok ennyi pénzért.
type your text here..
-
Polllen
nagyúr
válasz idegen lény #152 üzenetére
És hol kerested?
45k-ért már hozzád vágnak egy ilyet:
Gigabyte Ga-H61-S2PV
Intel I3-3220
Arctic Alpine 11 Plus
2x2Gb Hyperx 1600Mhz
Gigabyte HD7750 1Gb DDR5
CHICONY Hipro 400WÉs ezt kb. 3 másodperc volt kikeresni. Ennél tuti van jobb és megbízhatóbb ennyiért.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #156 üzenetére
Ja, és a legfontosabbat meg kihagytam! Windows 7 volt rajta, amit simán tudtam frissíteni tízre. Mert mit érek egy jó géppel, operációs rendszer nélkül? A PC-ken még ha van is W7 vagy W8, a frissítésük kétséges, ha egyáltalán lehet őket.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
jacint78
addikt
Annak a lenóvónak új korában sincs annyi esélye a megbízható működésre, mint a másiknak 6 éves korában, mert a lenovo egy olcsó gagyi szar, hullanak, mint a legyek.
type your text here..
-
Polllen
nagyúr
Mint írtam biztosan van ennél jobb, komplett gép. 45k-ból használtan biztosan össze lehet rakni még egy itx konfigot rammal, ssd-vel is, hiszen csináltam már ilyet. (Pl. athlon 5350-nel) Nemhogy ATX méretben.
Amúgy örülök, hogy bevált neked az a gép, de az egy nagyon leharcolt cucc. Ennyiért van biztosan jobb állapotú üzleti noti is, ha mindenképpen kijelzővel kell a gép.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
A billentyűzetet ami hiányos. Magadnak mondasz ellent. Hova lett az a kupak? Elvitte a cica. Az meg, hogy csillog-villog, kb 2-3perc lepucolni babatörlőkendővel. Lehet egyébként billentyűzetet cserélni laptopon is, mondjuk az adott típust nem néztem mennyire kell szétkapni de kb 5-10perc max.
A fentebb leírt konfighoz annyit, hogy BŐVÍTHETŐ. Tehetsz bele erősebb CPU-t később ha kell, akár i5 vagy i7 is mehet bele. Rakhatsz bele több RAM-ot. HDD-t, SSD-t többet akár. Hosszú hónapok után apránként akár egy relatív erős játékgép is kialakulhat belőle. Nincs kijelző? Hát nem azért kell a HDMI, hogy TV-re kösd? A laptopod kijelzője meghal akkor dobhatod majdnem az egészet kukába.
A windowst felhozni...
-
jacint78
addikt
válasz idegen lény #185 üzenetére
Még mindíg ezt a laptopos gyökérséget erölteted? Hagyd már abba, a kutyát nem érdekli...
[ Szerkesztve ]
type your text here..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest