- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
inf3rno
nagyúr
Valahogy én is így érzem. Nekem már az nehézséget okoz, hogy fejben tartsam, hogy mik a rövidítések, illetve mikor kell rövidítést használni, és mikor nem. Teljesen logikátlan az egész, pl rm -> remove, ls -> list, umount -> unmount, useradd -> add_user, stb... Kicsit PHP4 flavor-e van a dolognak. Egy alap szintű névterezés sokat dobna rajta.
A GUI-nak az a nagy előnye, hogy eléd rakja egy könnyen értelmezhető formában, hogy mik a lehetőségek. Nyilván vannak korlátai, pl ha bash scriptet akarsz írni, akkor sokkal nehezebb GUI-ban összekattintani, mint egy szövegszerkesztőben lekódolni.
-
Kia szokásos Chakra-froclizás volt.
(#24) totron
Asztalin Cinnamon elfut 500 MB körül, nem olyan vészes, FF-al is 1,8 GB volt a max, amit néztem, túl sok fület nem nyitok egyszerre. Az is lehet, hogy XFCE lenne rajta, tetszik, hogy igen pörgős.(#25) Lathronos
A Flash SSD és a Milyen SSD-t vegyek topikokba beleolvasgatnék a helyedben, mit érdemesebb venni, de lehet, hogy ez a Kingston már ajánlott, nem olvastam mostanában.(#27) whbear
Minimálisan szerelném fel én is a notit (de azért ha több dolog fut rajta, ne zökkenjen meg), az asztalin menne ami terhelő a hardvereknek és én is az asszonynak szánnám, mert mostanában elkezdte érdekelni sok dolog és mindig akkor űz el a gép elől, mikor fórumozok!Alakul ez, kösz nektek a sok hasznos infót!
-
Megjegyzem az a disztró hibája, ha a proci folyamat pörög valamin.
Emlékszem, volt erről sok értekezés a topikokban.
Ez a Chakra mindenen fut, úgy nézem, ám ez jó hír is egyben, mivel KDE nem light DE.
Meglátjuk, hogy fut majd az új Chakra! Ha jó soká veszek notit, talán már azt rakhatom fel elsőnek, ezért se baj, ha nagyon strapanoti lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest