- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kia szokásos Chakra-froclizás volt.
(#24) totron
Asztalin Cinnamon elfut 500 MB körül, nem olyan vészes, FF-al is 1,8 GB volt a max, amit néztem, túl sok fület nem nyitok egyszerre. Az is lehet, hogy XFCE lenne rajta, tetszik, hogy igen pörgős.(#25) Lathronos
A Flash SSD és a Milyen SSD-t vegyek topikokba beleolvasgatnék a helyedben, mit érdemesebb venni, de lehet, hogy ez a Kingston már ajánlott, nem olvastam mostanában.(#27) whbear
Minimálisan szerelném fel én is a notit (de azért ha több dolog fut rajta, ne zökkenjen meg), az asztalin menne ami terhelő a hardvereknek és én is az asszonynak szánnám, mert mostanában elkezdte érdekelni sok dolog és mindig akkor űz el a gép elől, mikor fórumozok!Alakul ez, kösz nektek a sok hasznos infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Robotporszívók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest