Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
cezarlacrone
aktív tag
Sajna én már lecsúsztam a Redmi 5 Plus 4/64- ről eustock-on. Árukeresőben még meg lehet találni. Eustock szerint leálltak a gyártással, nincs már készlet, ami van még az országban, boltokban azt kiszórják és finish. Kár, mert pörgethették volna, de hát jön a Redmi Note 5.
-
dlaj
őstag
huawei vagy honor vagy xiaomi hátul tapizós az elősre nagyon tetszett és gyorsak is voltak. Redmi 5 plust néztem csak épp nem kapható és megjelent az m6 note, kicsit tanácstalan vagyok
Ahogyan írod, a Redmi 5 Plus villámgyorsan és mindig hibátlanul érzékeli az ujjad, és azonnal a home képernyő jelenik meg. Ezzel szemben a M6 Note olvasóját meg is kell nyomni a feloldáshoz. Szintén gyors és pontos. Viszont az nem tetszik, hogy ennél a telefonnál egy pillanatra megjelenik a képernyőzár. Nem kell vele semmit csinálni, eltűnik egyből és ott a home, de egy pillanatig látható. De ennél nagyobb baj ne legyen!
-
eron009
tag
Néhol tényleg hiányzik a fordítás, ott angollal pótolták, kínaival még nem találkoztam. Ha valami hiányzik, akkor az egész mondat angol, nincs mondaton belül keveredés.
Üveget nemtudom, én mindig aliexpressről rendelem.Ujjlenyomat olvasó szerintem rendben van, mondjuk ez az első ujjlenymat olvasós telefonom, szóval nem tudom hogy milyennek kellene lennie. Annyi, hogy az érzékeléshez nem kell lenyomni, elég ha hozzáérsz DE csak bekapcsolt kijelzőnél működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- janacsi: Kasztrendszer?
- One mobilszolgáltatások
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest