Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		- 

LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cinemazealot
addikt
Igyekszem úgy értelmezni a szavaidat, hogy "más" pozitív értelemben.
 A baj csak az, hogy eléggé megszerettem már ezt a rendszert (a home/back gomb viselkedése stb.), de mivel momentán csak internetezésre használom, meg VoIP telefonálásra, nem tudom, hogy az annak idején sokak által kifogásolt csengetési hangerő és számkijelzési mizéria zavarna-e, ha idővel telefonként is elkezdeném használni és nem térnék át azonnal 5-ös Flyme-ra. És hát volt már olyan más máskáknál, hogy egy frissítéssel néhány korabeli (kifejezetten kedvelt) feature hirtelen eltűnt. Sajnálnám. 

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 - Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
 - Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A baj csak az, hogy eléggé megszerettem már ezt a rendszert (a home/back gomb viselkedése stb.), de mivel momentán csak internetezésre használom, meg VoIP telefonálásra, nem tudom, hogy az annak idején sokak által kifogásolt csengetési hangerő és számkijelzési mizéria zavarna-e, ha idővel telefonként is elkezdeném használni és nem térnék át azonnal 5-ös Flyme-ra. És hát volt már olyan más máskáknál, hogy egy frissítéssel néhány korabeli (kifejezetten kedvelt) feature hirtelen eltűnt. Sajnálnám.