Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz cukkermukker #65 üzenetére
Én elégedett vagyok vele. Mi Note 2-vel nagyon stabil volt a BT jel, a Redmi Note 4X már néha meg-meg szakad.
Inkább telefontól függ.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
A Meizu-tól nem kell tartani. A cég gyakorlatilag MP3 és MP4 lejátszókkal vált először ismertté, de a csúcstelefonjaik is mindig híresek voltak a bennük lévő hangkeltő hardverről.
Én még a Meizu HD50 fülessel is nagyon szemezek, arról is nagyon pozitív értékeléseket olvastam.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Den Hadnagy #51 üzenetére
Különböző gumiharangokat nem próbáltál a két füledben?
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Black&White #46 üzenetére
Ez van nekem:
libaptXHD-1.0.0-rel-Android21-ARMv7A.so
libaptX-1.0.0-rel-Adroid21-ARMv7A.soutdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz WhiteWalker #21 üzenetére
Ez természetes. Nagyobb akksis fülest kell nézned. Nekem is van itthon egy Leme EB30. (LeTV)
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz WhiteWalker #18 üzenetére
Nyilván lehet más szituációban is, de oda van jobb alternatíva. Ez (elsősorban) sportoláshoz lett kitalálva.
Ez egy olyan,mintha elmennék terepjárót venni és azt mondanám az eladónak, hogy köszi, nem kell, mert nem gyorsul úgy, mint egy Ferrari, a kanyarban meg pláne nincs olyan stabil 200-as tempónál.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Persze, de én pl irodai munkában nem izzadok meg annyira.
Van egy jól megcélzott célközönsége a fülesnek, de persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó más szituációkban attól függetlenül. Viszont ott az üzemidő miatt lehetnek kompromisszumok.
A héten 4x edzettem, ma merült le a 4. edzésen. Nekem ennél többre nincs szükségem.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Természetesen ez igaz, de ez a vüles kifejezetten erre hivatott. Izzadtságálló és a kialakítása is olyan, hogy mozgás közben stabil legyen.
Vonaton, munkahelyen ez a füles nem ideális, mert akkor már lehet egy nagyobb akkus megoldást is választani.(#8) Zoli133
Én is megizzadok edzés közben, mert nem bohóckodni járok le. (van ám ott futópad is)
Nem éreztem hátrányát eddig semmilyen téren.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest