Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nhos, ha már itt tartunk. Előre leírom, hogy félreértés ne essék, nincs semmi bajom az oldallal, számra már megfelelő, DE, amit írtak már többen, meg pl. amit ákos is, ez a kék szím ténylegesen nem jó, szerintem sem. Pirossan sokkal jobb lenne, észrevehetőbb, feltünőbb lenne, mert ez a kék, ha folyamatosan, úgymond egyfolytában olvasod a fórumot, szinte beleolvad a szürkébe, nem észrevehető. Én is sokszor átsiklok linkek fölött, mert első olvasásra nem veszem őket észre, hiába félkövérek, és egyéb. (ezt mellegsleg többször is kérdeztem, de nem kaptam rá választ, na de mindegy, lényegtelen.)
Szal, nekem a dizájnal semmi bajom nincs, de ez a kék, ez nem menő, szerintem sem....
Részemről ennyi a vélemény. Aki akar megkövezethez, v mondhat bármit, de ez a véleményem akkor sem fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest