- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Nálam ssd-n van a rendszer és 2.5" noti merevlemezek háttértárnak.
A minap kerestem egy játékot egy 3.5" merevlemezem és amikor meglett elfelejtettem kihúzni az áram kanócát.
2 napig gondolkodtam , hogy miért olyan nagy a hangja a gépnek. Mire rájöttem , hogy az 5400rpm-es merevlemeznek hallom a hangját..: Egyszer ha nagyon unatkozol csinálhatnál ezekről a hűtőkről egy tesztet. Kíváncsi lennék,hisz ezek egy tesztben nem nagyon voltak még azonos processzoron.
-
Silentfrog
veterán
Nem, mert 12 ezer forint van a két megoldás között!
Amit passzív hűtésre használnak az jóval nagyobb méretűek és sokkal nehezebbek is.
Van itthon Scythe ninja 3 és az ezzel csak ne hasonlítsuk már össze.
Egy 95 wattos TDP-s procira az sem való passzív hűtésre mert az sem bír el egy ilyen fogyasztási értékű processzorral.
Persze ha van házhűtő akkor más a helyzet,de ha van házhűtő akkor miért használná valaki passzívba a cpu hűtőt?
400-500 rpm fordulaton nincs hangja egy jobb 12 centis légkavarónak. -
Silentfrog
veterán
"ugyanis egyes rendszerek esetében (max. 95W CPU TDP) passzív módban is képes ellátni a feladatát."
Amire ez elég passzív hűtésre egy 95 wattos TDP-s processzorra oda elég a gyári hűtés is alacsony ventifordulaton,kár rá költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest