- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ja nem kell rábeszélni semmilyen média player megoldásra főleg nem Kodival, én most is Oppo 203-at használok, csak érdekelt hogy ezek a kütyük mire jók. Az biztos hogy nekem semmire, viszont tényleg vannak területek ahol jól jöhet. De ez akkor is hobbi, szóval az átlagember ilyesmivel nem foglalkozik.
-
Joshi
titán
Köszi mindenkinek a kimerítő választ, így már képben vagyok.
-
Joshi
titán
Én ezt értem, de egy médialejátszó attól jó hogy van egy hardver+szoftver csomagod ami optimalizált és hibátlanul teszi a dolgát. Arról már nem is beszélve, hogy videó lejátszásnál nagyon fontos a hibátlan hardveres gyorsítás és képjavító algoritmusok adott esetben. Ezt otthon kizárt hogy meg tudja oldani a delikvens. Most csak egy felhasználási területet érintettünk, de szerintem ez minden területen így van. Már mint hogy ehhez hozzáértés és tudás szükséges, ami egy átlag userben nincs meg.
-
Joshi
titán
"vagy nem szeretsz bütykölni, akkor egyszerűen csak összedugod, feldobsz rá egy médiacenter appot (pl. Kodi), és van egy kész, soha el nem avuló, nagy tudású media playered."
Ne hülyéskedj, erre sokkal jobb céleszközök vannak ugyan csak fillérekért ráadásul kapsz hozzá távirányítót is (Amlogic + LibreElec pl). Nem akarok trollkodni, egyszerűen csak kíváncsi voltam hogy mire használják. Szerintem ez olyan mint minden hobbi, aki lát benne fantáziát és érdekli a téma az foglalkozik vele. -
Joshi
titán
És mire való a Raspberry Pi? Mit lehet ezekből eszkábálni ami jó is valamire? Vagy ezeket a szoftver fejlesztők veszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest