Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
zabu
tag
Hiba, észrevétel, pozitív/negatív kritika minden jöhet
Remélem tetszett -
FRENK1988
veterán
A történet elején azt hittem hogy sziklamászás is lesz
A táj gyönyörű egyszer elvinném a családom oda (ja és lehetne oldalakra bontani mert így annyira sok (ömlesztve))Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz fledgling42 #3 üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák Nekem így csöppet zsúfolt, de majd az író eldönti
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
dchard
veterán
Én örülnék valamiféle google mpasen bejelölt útvonalnak. Nagyjából sikerült lokalizálni a helyet, de a palominos képek valahogy eléggé szétszórtak, találtam úgyanarról a helyről két fotót teljesen eltérő helyen.
Szóval egy kipirosított útvonal jó lenne, én szívesen elmennék ide a nyáron.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
zabu
tag
Itt a google maps
itt meg már ki van táblázva a parkoló -
Bluegene
addikt
a tizenharmadik kép az államnyelvtörvény értelmében 5000 euróra büntetendő, mert államnyelven nincs kiírva csak németül
miért nem jelentetted fel őket?
egyébként nagyon szép képek
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
sry azt hittem ez Slovákia, nagyon átfutottam a cikket, és csak a képeket nézegettem
az elején volt szó magas Tátráról, de ha tovább olvastam volna, bölcs maradtam volna
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
zazahoho
őstag
gyönyörű helyek ,mi 2 éve mentünk az alpokba,kristálytiszta jéghideg patak,tiszta levegő szóval felejthetetlen.
jó kis összefoglaló voltAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
talmida
Közösségépítő
Leírhatatlanul szép! Köszönöm, hogy bemutattad!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Flow
senior tag
Végre sikerült elolvasnom végig. Király lehetett, tetszik a fogalmazásmódod is egyre jobban, sokat fejlődtél!
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest