Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

addikt

Még nem játszottam a warhead-el de kipróbálom csak jelenleg a gépem nem teszi lehetővé.
    Tényleg kíváncsi vagyok erre az alkotásra, mondjuk nekem a crysis nagyon nem tetszett. A far cry jóval nagyobb játékélményt nyújtott számomra. A gépigényről meg jobb nem is beszélni, az egy vicc, szép szép de a többi játékhoz képest annyival nem szebb, mint amekkorával nagyobb a gépigénye. Szerintem egyértelmű (bár nem vagyok programozó), hogy valami nagy hibát követtek el a játék motor írásánál és fölöslegesen zabálja a hardvert! Én már csak ezért sem nevezném forradalminak.
    Amikor először megláttam az EA logót a crysis al egy lapon emlegetni akkor gondoltam, hogy ebből gond lesz. Hát lett is. Nevetséges hazudozások. És orbitális gépigény. Most hogy ez még nagyobb gépigényű, nem tudom elképzelni, hogy van e gép ami elvinné fullon.
    Lehet jobban is teszi Yerli úr ha inkább a konzolokat veszi célba mert ennek nem sok haszna van, hogy csak azok tudnak játszani a játékukkal akik költenek 3-4 kilót évente a gépükre, igy persze hogy meghal a pc-s játékipar!

Új hozzászólás Aktív témák