Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matej013
tag
Nem tudom, hogy az e-mailemet vagy a Microsoft profilomat törték fel először, esetleg mindkettőt, és azt sem tudom, hogy miként férhettek hozzá, mert ilyen infókat nem osztok meg senkivel. A lényeg, hogy minden dolgomat vissza fogom kapni, mivel 24 óra elállás minden tranzakciónál érvényes. Mivel jeleztem, hogy a profilomhoz illetéktelen személyek fértek hozzá és azt, hogy az aznapi tranzakciók nem hozzám köthetők, vissza fogok kapni mindent, a pénzemet is. Minden vásárolt dolog a profilhoz van kötve, így hasznot nem nagyon tud vele termelni, csak akkor ha eladja az egész accountot, de mivel a tevékenységéből látva szépen berendezkedett, ezért szerintem nem ez a szándéka.
Rosszul ért, és bánom, hogy nem szakítottam időt a kétlépcsős rendszer bekapcsolására. Én is, mint ahogy több hozzám hasonló ember is abban a tudatban élt, hogy velem ilyesmi nem történhet. De mégis megtörtént. Senkinek sem kívánom, hogy megtapasztalja milyen érzés és milyen herce-hurcával jár az egész. Fél napig remegtem az idegtől.
[ Szerkesztve ]
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
matej013
tag
Az e-mail címem és a Microsoft fiókom jelszava is más volt, egyáltalán nem egyeztek, nem is voltak hasonlóak. Ahhoz, hogy hozzáférhessen a jelszó változtatáshoz és ahhoz, hogy leszedjék a csatolt e-mail címemet a fiókomról, az e-mailembe is be kellett tudni lépniük. Senkivel sem osztottam még meg ezeket az infókat.
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
matej013
tag
A lopósok e-mail címe: ht79879235ya@163.com
g03448156qiaoqiao@163.comA sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest