- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
A suicide mission zenéje sokkal jobban passzol a végéhez mint az eredeti. Az olyan lehangoló, ez meg inkább pörgős és győzelemmel teli hogy végre kiírtjuk a reapereket.
-
nanorambo
őstag
-
-
nanorambo
őstag
Naneee.

Én sem igazán vagyok megelégedve a befejezéssel, de nem azért mert nem happy end. (legalább is shepard számára nem happy end)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szóval a scene hogy Shep. túléli, az benne volt a játékban. Igazán belerakhatták volna az EC piros endingjébe az elég magas ems pontos endinghez a fellélegzős képsor helyére.
No mindegy, a srác ügyes, köszönjük neki.
-
mrhitoshi
veterán
Ebből a játékból lehetne az első olyan film adaptáció, ami jobban sikerült, mint az eredeti mű.

-
ng0ofy
KORREKTOR
Valamit félreérthettek, akik ezt csinálták. A rajongók többségének nem a befejezéssel, hanem annak módjával volt gondja. A történethez nem kapcsolódó, légből kapott és még a mass effect univerzumhoz képest is irreális színes és csak 3 féle befejezés volt a baj... Bár ebben láttam pár képet, amit még máshol nem (:
-
Chabe89
addikt
Hát már bocsánat, de ezzel felesleges volt ennyit szenvedni. Én azon hülyék közé tartozom akik teljesen elégedettek voltak az extended cut-os destroy endingel.
-
Most ez valami fan-fiction vagy esetleg valami összeollózott történet?
-
leviske
veterán
Nem tudom... Nekem nem a happy end hiányával volt a gondom, hanem hogy olyan zárást kaptunk, mint a DAO és DA2 esetében. A főhősön kívül nincs aki révbe ért (vagyis képekben kapunk pár utalást, ami egy semmi...), pedig tuti, hogy nem tér vissza a szereplők nagy része.
(#3) @TOM: Meg a zöld.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Milyenre? HOgy a Reaperek meg az emberek kéz a kézben, egy virágmező közepén ugrándozva éneklik a Kumbaya-t?

-
mnmlst
tag
kovezzetek meg, de en mas tipusu happy endingre gondoltam elsore

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest