- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
ghiottone #13 üzenetére
AOD működik már? Pontosabban engedik már használni? Ha se LED, se AOD, akkor a kijelző bekapcsolásával tudod csak ellenőrizni, hogy vannak-e értesítések? Vagy kitaláltak erre valami mást?
Egy ismerősöm iPhone-ról (7 Plus) váltott Samsungra (S9+), és hiányolja, hogy nincs benne (gyárilag) az a funkció, hogy felemeli a telefont, és bekapcsol a kijelző. Megszokta rajta. Gondolom, itt ilyen van.Amit én még várnék, mielőtt (OP1 és OP3 után) újra OP-telefont veszek:
- vezeték nélküli töltés (Note8-at 95%-ban csak így töltöm),
- IP68 (sosem vittem egy telefont se vízbe, de ne ezen múljon, ha mégis (véletlen) vízbe kerülne. Tudom, "elvileg" (szétszedős videók alapján) van ott tömítés bőven, de csak jobb lenne biztosan tudni, és nem a véletlenre bízni. Számomra.)
- Illetve már a Note8-nál sem szeretem ezt a parányi kis semmi alsó hangszórót, szóval a sztereó (és erős, dinamikus(abb)) hangszórópárt már igényelném.Szóval még várok.
Amúgy szerintem valahol el kellett kezdeni ezt a képernyőbe (alá) épített ujjlenyomatolvasó bevezetését, és ők ezt választották. Innentől jön a gyorsabb fejlődés talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest