- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ne felejtsd el, hogy a 99 dolláros tablet teljesen más szegmens. Ez egy majdnem 11 inches nagy felbontású tablet, elég komoly hardverrel. Ebből nem találsz 99 dolláros kínai verziót. Ára és tudása alapján én mondjuk nem a prémium, hanem a felső kategóriába helyezném. Az biztos hogy 50-100 dollárral olcsóbban sokkal kelendőbb lenne, mint így. Ne felejtsük el azt, hogy míg ez billentyűzettel, 4GB RAM-al, 128-as flash-el 730 dollár, addig 900-ért már 11-es Macbook Airt- kapsz hasonló paraméterekkel, de rendes broadwell processzorral (nem atommal, még csak nem is Core M-el), sokkal gyorsabb SSD-vel, háttérvilágításos billentyűzettel, óriási toucpaddal, ami minden szempontból minőségibb termék. Nem néztem mások ultrabookjait, de ha a 11-es MBA 900 dollár, akkor a konkurencia biztos sokkal olcsóbb. SZVSZ olcsóbban kellene adniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest