- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Meg a hozzád hasonló rosszmájú kötekedők, ekézők, a feszültséget ezzel pont te generálod...
Zöldségeket meg nem hiszem, hogy írtam, mert ezek a tények, hogy a 8 /8.1-et is milyen érvek miatt temették egyesek, csak arra próbáltam utalni, hogy az Update 1-ben sokat "kijavítottak", finomhangoltak és vajon ez elég lesz-e már? Egyébként a rendszer már auto érzékelni fogja érintő kijelzőt, ahhoz mértem állítja be bootolásnál felületet, társítja fájlokhoz alkalmazásokat (pl. desktop v metro képnézegető). De gyanítom ez sem elég sokaknak, mert majd, ha kijön és itt is lesz 1-2 topik neki, ugyanúgy szidni fogják, hogy mért nem szedték ki belőle akkor már teljesen a csempét indokokkal, mert sokakat még, ha nem is kell használnia, pusztán az zavar, h ott van a rendszerben, mert ő bezzeg jobban megcsinálta volna, okosabb a redmondiaknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest