Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Piftuka
veterán
Az "irányított" légáramlás adott körülmények között hatékonyabb tud lenni, mint a "szabad", teljesen nyitott megoldások.
Ebben a hozzászólásban írtam erről. Nem vagyok fizikus, nem vagyok mérnök, de a számítógépházakkal szerzett tapasztalataim igazolták ezt az elméletet. Amely szerint egy "csőben" áramlik a levegő, ezáltal jobb hőmérsékletet sikerült elérni. (Mint amikor még nem ragasztottam le az összes, "nem kívánatos" rést a ház összes oldalán.)
Ezek alapján nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy itt is hasonlóan működik.
Egyébként nem tűnik ez rossz hűtőnek. Pláne, ha a világítása kapcsolható, és lehet fixen egyetlen színt is kiválasztani.
Én kifejezetten ilyesmit keresek; ami teljesen fekete, és pirosan világít. Bevallom, a gépemben megkedveltem a gyári Ryzen Wraith hűtő szolid, kis piros fényét. A többi alkatrész teljesen fekete, így egy ilyen hűtő jól nézne ki a fekete füstüveg oldallap mögött.
Más kérdés, hogy a cikk szereplője "Zalman-osan drágának" tűnik...

Ám a 800-1500 RPM, és a max. 27 dB hangerő nagyon jól hangzik.
Összehasonlításképpen... a gyári Ryzen hűtőmet most a lehetséges minimumra szabályoztam le. Fixen 5% a fordulatszáma IDLE (és 15% terhelésen; ennél jobban nem engedi a BIOS visszavenni), ami a gyakorlatban 1.100 RPM-et jelent.
És a kiváló Phanteks háznak köszönhetően folyamatos terhelés alatt így is csak 61°C-ig melegszik fel a processzor.
Egy ilyen nagy hűtővel ugyanebben a környezetben megjönne az áhított "csend" is, mert elég lenne a minimális 800-as fordulatszámon üzemeltetnem. És nyilván sokkal alacsonyabb hőmérsékleti értékeket tudna produkálni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Yettel topik
 - GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Napelem
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
 - Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
 - NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
 - Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
 - Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység

- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
 - Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest