Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nyisziati #32 üzenetére
Most 1 teljes évig csak Linuxon dolgoztam, mint C++ / QT / beágyazott hw fejlesztő és látom, hogy mennyivel több lehetőséget ad egy Linux by default mindenre a munkában. A kommentjeim egyrészt ilyen tapasztalatok alapján születnek, másrészt meg használok Windowst is bőséggel, így azt az oldalt is átlátom.
Amúgy annyira Linux fan / fanboy vagyok, hogy le merem írni ezt: MS oldalon a Windows 7-et szerettem használni mert egyszerűen jó rendszer volt és sajnálom, hogy nem azt a vonalat vitték tovább.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
nyisziati #32 üzenetére
""Pont ezért nem jut sehova a Linux közösség, meg képtelenek a problémákat belátni és elfogadni hogy léteznek, hanem csak küzdenek a nagy nem létező ellenség ellen. "
Ez tökéletesen így van."Természetesen ez nincs így. Másrészt a linux nagy része desktop vonalon nem pénzorientált módon működik, hanem az a lényeg, hogy a kezük alól kiadott szoftver jól működjön.
A többire:
Általában én szoktam elmondani a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy szerintem a túl nagy népszerűség nem tesz jót a linuxnak. Mégpedig azért, mert a windowsra nevelt társadalom a windowsos beidegződésével szintén windowsként akarja használni a linuxot. Ez pedig már egyre jobban meg is látszik rajta.Szóval mielőtt személyeskednél, esetleg átgondolhatnád, hogy némi logika is rejtőzik az egyes gondolatok mögött, amitől még nem lesz valaki skizofrén.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő