Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Az, hogy kényelmesebb a több ram nem feltételezi azt, hogy a 2gb nem elég egy mezei használatra. Sőt, kicsit többre is.
Én a 2gb-al szoktam játszani is.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Azért nem csak a memórián múlik a dolog. A konfigom: A64 3000+ 939-es AMD, asus a8v alaplap, Nvidia 7600GS és 2*512MB Kingmax memória, mindehhez, egy 80 és egy 300GB-s winchester. Ha lenne rajta hdmi kimenet filmet is erről néznék. Engem személy szerint a régi winyó hangja meg a lassan hangosodó ventik jobban idegesítenek, lassúságnak nyoma sincs. Hozzáteszem felesleges appokat nem futtatok a háttérbe, minden ilyesmi le van törölve, még a nokia sem nyílik meg azonnal indítás után. Persze, ha az adott user egyszerre 8 dolgot futtat, akkor már nem elég az 1GB, de az erőtartalékkal én úgy vagyok, mint az 500-as mercivel, szép meg jól megy, élvezem is, de minek ha úgyis csak 60-al megyek, és akkor is 1X litert fogyaszt. Egy hónapban egyszer előnyét veszem a jó gyorsulásnak, de amúgy egy 1000-es suzukival is megelégednék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Mikrotik routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest