- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterhand
csendes tag
-
törölt tag
Azért ne reménykedj a következöben sem intelligencia terén, bizonyítottak már épp eleget ök is.
-
Shatterhand
csendes tag
moonman!
Az egész Internet a bizalomra épült... az összes ősi protokoll... Aztán nézd meg, mi lett belőle... Méghogy nem kell fosni a cloud-tól...
Tudom, akinek nincs félnivalója az nem fél... De akkor minek is titkolni bármit is???Még szerencse hogy kormányváltás lesz, mert ez a garnitúra a kémelhárításnak is befizetné a licenszdíjat, hogy az azure-t használják...

-
Shatterhand
csendes tag
-
Shatterhand
csendes tag
Csak annyi köze van hozzá, hogy az első 5 betű közös...

Én nem bízom a Microsoft-ban. Ha felhőben tárolod a bizalmas dokumentumaidat, mi a biztosíték arra, hogy az MS nem fogja kiadni???
Aztán ott az echelon is.... Az Európa Parlament Echelont vizsgáló ideiglenes bizottsága számára Campbell most készített el egy jelentést, amely új bizonyítékokat tartalmaz az ipari kémkedésre.
Microsoft is kiszolgálja az Echleont szerintem, ebben szemernyi kétségem nincs.
-
bobsys
veterán
-
moonman
titán
-
törölt tag
-
bobsys
veterán
-
moonman
titán
-
törölt tag
a helpdesket tudom, szidtuk is eleget, mikor telefonon keresztül lehetett csak intézni a problémákat, roszabb rednelkezésre állással, mint a max négyig dolgozó helyi erökkel, a komplett ifnrastruktúrára érdekelne valami cég.
moonman: az, hogy bizalomra épül szép és jó, de vajh meddig? Sok esetben nembiztos, hogy kiderül, honnan szivárgott ki bármi is. S bizony bár éktelen nagy kupleráj az autóipar, ilyen téren nagoyn óvatosak.
-
moonman
titán
-
moonman
titán
én tudok: Microsoft. a teljes download centerük, és egy ideig (lehet, hogy most is) a teljes Windows Update az Akamai-ról megy, beleértve a volume licences, technet/msdn-es anyagokat is.
nem kell fosni a cloud szolgáltatásoktól, backupolni kell kimaradás esetére, de attól rettegni, hogy most jól kikémlelnek, szerintem badarság. ez a fajta szolgáltatás a bizalomra (megbízhatóságra) épül, ha egyszer is kiderül valami turpisság, a cégnek lőttek, nem érdekük, hogy ezzel játsszanak, mert enélkül is hüjére keresik magukat.
(kicsiben egyébként mi is szolgálatunk kisebb cégeknek tárhelyet, exchange-et, stb-t, mindegyikkel megvan a szerződés, nem is problémázik senki, mindenkinek az az érdeke, hogy a dolog rendben működjön.)
-
bobsys
veterán
-
törölt tag
-
bobsys
veterán
rengeteg cegnel igy mukodik az informatika (foleg a tobb orszagon atnyulo cegeknel),
ki van szervezve mas cegeknek akik biztositanmak mindent (infrastrukturat, helpdesk, mernok, onsite stb)
ezek a cegek szigoru szerzodest kotnek a 3rd partyval, tobbek kozt a szenzitiv informaciok kezelesevel kapcsolatban is
igaz, ettol fuggetlenul lehet kemkedni de a 3rd partynak nagyon nem erdeke, mert akkor elmegy tole a partner utanna a hir hallatan meg az osszes tobbi -
törölt tag
Ha egyedül nem megy: van egy céged, aminek a komplett informatikai területét 3rd party kapja, szoftverek, háttértár, minden területen, kivéve a klienseket. S minden adatodat valahol a nag<világban tárolod. mi ez, ha nem ipari kémkedés melegágya. Függetlenül MS-töl, vagy bármely cégtöl, a módszert illetöen véleményezek.
-
bobsys
veterán
kis es kozepes valllat nem fog brutalis Citrix farmot kiepeteni, meg ugy semmi komolyat sem, gondolok itt redundancia, mentes, disaster recovery, elemi karokra felkeszulni
ezzel szemben az azure ezt siman nyujtja (az azure megkapta az USA ama jovahagyasat is, hogy kormanyzati intezmenyek is tarolhatjak a felhoben az adatokat lasd [link]), ha meg esetleg elfogy a hely, memoria, akarmi bovites kell kattint egy websiteon es maris a nagyobb szolgalatats csomagban van -
negyedes
addikt
Tan a google jobb?
Ja es mint rendes lazado eljen a warez ugye? 
A fenti mondat nem biztatasnak szantam.
-
anulu
félisten
picit konkretabban leirnad mire gondolsz, legyszi?
-
oO7
őstag
hát azért kifejthetnéd ezt a csodálatos gondolatmenetet... mert én nem nagyon látom mi köze van az Azure -hoz az Azureus -nak...
ipari kémkedés ? MS bullshit ? kicsit azért gondolkodhatnál is mielőtt leírsz valamit -
Shatterhand
csendes tag
én inkább az azureus-ra teszem a voksom...

http://azureus.sourceforge.net/
-
Shatterhand
csendes tag
-
anulu
félisten
nem tudom, valahogy nekem nem tunik sokban masnak mint egy brutalis Citrix farm. az meg mukodik, skalazhato es a szokott alkalmazasok futnak rajta, TS-en keresztul.
vagy ha tevedek, akkor viszont valaki pls vilagositson fel

-
Narxis
nagyúr
Ha így egyszerűsödik céges oldalon az informatikai infrastruktúra akkor kevesebb rendszergazdára/informatikusra lesz szükség a cégeknél.

-
moonman
titán
ez az azure meg nagy durranas lehet. a markanev sokat dobhat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mikrofon topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 7800xt 16gb ( 2 év ipon garis )
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB,Új,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű, garanciális Macbook Air M2 13" 8 GB / 256 GB - Hibátlan! 95% akksi!
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:;
Tudom, akinek nincs félnivalója az nem fél... De akkor minek is titkolni bármit is???