Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Üdv mindenkinek,
Akit érdekel a cikk folytatása, itt elolvashatja: Blog
Késöbb majd felrakom a Logoutra is csak az egy kicsit bonyolultabb.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Gyönyörű a táj jó a beszámoló jöhet a következő.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
kingabo
őstag
Itt vannak jó képek a reptérről: reptér képek.
Nem semmi, én is szívesen elmennék ide.
Még talán annyit jó lett volna leírni már az elején, hogy a sziget Portugáliához tartozik és Marokkó magasságában van. Eltartott egy ideig mire meglett a térképen.
[ Szerkesztve ]
-
dave666
aktív tag
Köszi a beszámolót
Fantasztikus képek
Az ember kedvet kap egy jó utazáshozDave666
-
JanFe
aktív tag
Koszi a beszamolot, szep helyen voltatok
"There is nothing permanent except change"
-
jimhun
senior tag
Koszi a hozzaszolasokat. Igen egyebkent a repter is eleg erdekes volt. Marmint inkabb a felszallopalya, mivel oszlopokra van epitve. Erdekes volt amikor a felszallopalya alatt mentunk busszal . It egy kep rola annak aki nem latta meg.
http://en.structurae.de/files/photos/f003301/perspec_pista_ne.jpgSajnos egyebkent felurol a dombrol nem lattuk a repteret.
-
lesaux
veterán
Oszt a reptérről meg egy szó sincs? A sziget legérdekesebb része, az egyetlen dolog, ami miatt ellátogatok Madeirára.
Amúgy elismerésem a kitartásotokért! -
MegalodonS
őstag
Egy honapja jottunk vissza,egy Madeira - Kanari-szigetek Cruise-rol.Igaz nekunk csak Funchal jutott,de gyonyoru volt.Egy almom valt valora,ezzel az uttal
-
amanoba
őstag
Nagyon szép képek, lenyűgöző táj, megnézném élőben is.
Kicsit emlékeztet a Hernád áttörésre, vagy mire, ha így hívják..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Maxentius
addikt
Sokkoló volt az a mohával benőtt lépcsősor a 2. túrán... De amúgy marha szép a táj.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
gekkoXT
senior tag
Hát ez durva. Egyszer eltévedtem télen a Tátrában, de az ehhez képest semmi sem volt.
-
horush
addikt
Nagyon szép hely, s jó az írás is. Azt hiszem mondjuk, hogy a Levada do Curral nem nekem való
Én ahova talán legszívesebben mennék most túrázni, az a Milford ösvény Új Zélandon.. Bár sajnos belátható időn belül nem hiszem, hogy erre összejön -
blueMerle
veterán
Jesszusom. Ez nagyon durva, fogadjátok elismerésem, én nyuszi lettem volna végigmenni rajta.
Mindenesetre ahogy eddig elnézem a dolgokat nem Madeira az a hely ahova szivesen elmennék nyaralni Én az a tipikus fekszem a parton-iszom a sört-lazulok-és este berúgok típusú turista vagyok
-
g@bo
nagyúr
nagyon szép hely, irigykedem.
-
Mr.Csizmás
titán
dzsizus, ezt sokkoló volt olvasni. amúgy szép hely...
a királyok ösvénye hasonló asszem, ahol ha rajtakapnak hogy ott sétálsz, száz eur körül kezdődik a tarifa....fejenként
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest